Libnet.ro
UNICEF

08:32

Comisia pentru cultura din Senat cere o sanctiune EXEMPLARA pentru Pro TV

România Liberă România Liberă,
Comisia pentru cultura din Senat cere o sanctiune EXEMPLARA pentru Pro TV

Comisia pentru cultura si media din Senat a criticat modul in care a fost prezentat in emisiunea La Maruta subiectul victimei violului din Vaslui, si a cerut CNA sa analizeze urgent acest caz, precizand ca o sanctiune exemplara va contribui la insanatosirea audiovizualului din Romania. continuă pe România Liberă

Comisia de cultura din Senat cere CNA investigarea urgenta a emisiunii La Maruta de marti: Am asistat la un fapt de o gravitate exceptionala

Comisia de cultura din Senat cere Consiliului National al Audiovizualului investigarea urgenta a emisiunii La Maruta difuzata de Pro TV marti, in cadrul careia tanara din judetul Vaslui victima a .

Comisia de cultura din Senat protesteaza vehement fata de decizia Pro TV de a difuza imagini cu fata violata din Vaslui. Declaratiile presedintelui

Comisia pentru cultura si media din Senat protesteaza in mod vehement fata de modul in care a fost prezentat in emisiunea La Maruta subiectul victimei violului din Vaslui, cerand Consiliului National al Audiovizualului CNA) sa analizeze urgent acest caz, precizand ca o sanctiune exemplara va contribui la insanatosirea audiovizualului din Romania, dupa cum noteaza Mediafax.

Tudor Manea este noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania

Tudor Manea este, incepand din luna iulie, noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania, coordonand pe plan local activitatile de achizitii si vanzari, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar si activitatile de plati si credite online precum si relatiile cu clientii.

Ponta, lui Cazanciuc: Daca CSM nu ia nicio masura, mai bine va dati demisia

ACTUALIZARE 17:55 Comisia de cultura din Senat cere CNA sa dea Pro TV o sanctiune exemplara in cazul victimei violului Comisia pentru cultura si media din Senat protesteaza fata de modul in care a fost prezentat in emisiunea La Maruta subiectul victimei violului din Vaslui, cerand CNA sa analizeze urgent acest caz, precizand ca o sanctiune exemplara va contribui la insanatosirea audiovizualului din Romania. * ACTUALIZARE 15:27 Cazanciuc afirma ca va demisiona cu siguranta, daca acest lucru ajuta la infaptuirea justitiei *Premierul, dupa ce Cazanciuc a spus ca a sesizat IJ: Povesti! Poate de data asta ii apara si pe oameni.

Amenzi de 171.000 de lei pentru conditiile din trenurile si de pe peroanele Garii de Nord. Vezi principalele abateri constatate

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat, in urma unui control efectuat miercuri in Gara de Nord, amenzi totale de 171. 000 de lei pentru conditiile de pe.

MAE: Acord pentru sediul din Bucuresti al Centrului Sud-Est European de Aplicare a Legii

Secretar de stat pentru afaceri europene George Ciamba, MAE, a semnat astazi, Acordul de sediu intre Romania si Centrul Sud-Est European de Aplicare a Legii SELEC), stabilit la Bucuresti, conventie de creare a organizatiei prin care este recunoscut rolul Romaniei in combaterea crimei organizate.

Ziarul grecesc To Vima: Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei 10 miliarde de dolari pentru iesirea din zona euro si revenirea la drahma

Premierul grec Alexis Tsipras ar fi cerut Rusiei un sprijin de 10 miliarde de dolari pentru a iesi din zona euro si a reveni la drahma, a dezvaluit ziarul grec To Vima. Potrivit sursei citate, Rusia nu a refuzat.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru angajatii din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind acordarea de pensii speciale pentru functionari publici din Parlament, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentale. Este vorba depre.

Studiu ingrijorator pentru biciclistii din Romania. Jumatate sunt afectati si nu pot face mai nimic

Desi se doreste incurajarea mersului pe bicicleta pentru a fluidiza traficul in marile orase si pentru a salva planeta de la pieire, se pare ca in Romania sa iti protejezi bicicleta sau sa ti-o recuperezi.

SURPRIZE in clasamentul Cupei Davis: Salt URIAS pentru tenismenii din Zimbabwe, dupa infrangerea Moldovei

Clasamentul ITF pe natiuni, actualizat dupa ultima runda din Cupa Davis, a avut parte de cateva surprize. Echipa din Zimbabwe a urcat nu mai putin de 11 locuri, dupa ce a facut spectacol cu Republica Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )