Libnet.ro
UNICEF

15:45

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta trebuia sa rezolve situatia de la aeroportul din Cluj

România Liberă România Liberă,
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta trebuia sa rezolve situatia de la aeroportul din Cluj

Comisia parlamentara de ancheta privind romanii care au plecat la munci agricole in strainatate cons. continuă pe România Liberă

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta anunta noi restrictii: Purtarea mastii in spatii deschise si distantarea pe plaja, in contextul inmultirii cazurilor de COVID-19. Terasele se inchid dupa miezul noptii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti o hotarare prin care sunt stabilite noi masuri pentru limitarea raspadirii noului coronavirus in randul populatiei. Este vorba despre.

Locurile de joaca de pe raza judetului Galati se inchid. Alte decizii ale Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta

Gabriel Avramescu, prefectul judetului Galati a convocat sambata sedinta grupului tehnic-suport COVID, in contextul in care Romania a inregistrat un nou record de infectari cu coronavirus in ultimele 24 de.

Orasul Faget din judetul Timis intra in carantina pentru 14 zile - decizie a Departamentului pentru Situatii de Urgenta

Orasul Faget din judetul Timis si cele trei sate apartinatoare intra in carantina de duminica seara, pentru 14 zile, a decis Departamentul pentru Situatii de Urgenta, care a aprobat hotararea autoritatilor locale. Faget - unde au fost confirmate 47 de cazuri de COVID-19 - este a treia localitate din Romania pentru care autoritatile dispun instituirea carantinei.

Primaria Iasi, masuri mai dure dupa numarul crescut de infectari cu COVID-19. Toate deciziile Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta (FOTO)

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a convocat joi o noua sedinta a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, in vederea adoptarii unor noi masuri de prevenire a raspandirii virusului COVID-19 in.

O a treia localitate din Romania, un oras din judetul Timis, ar putea intra in carantina Decizia a fost luata deja de autoritatile judetene, se asteapta acordul DSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis a decis duminica instituirea carantinei in orasul Faget si in trei sate apartinatoare, dupa ce au fost confirmate 47 de cazuri de COVID-19, 8 dintre ele in randul cadrelor medicale de la spitalul din localitate. Ordinul final pentru instituirea carantinei trebuie emis de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta. La acest moment, in doua localitati din Romania este instituita carantina.

Gata cu chefurile pana-n zori, in Arges.Nuntile, botezurile si aniversarile se vor tine fara dansuri, hore si sarbe

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat marti impunerea unor masuri suplimentare in Arges, pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus. Chefurile nu se vor mai putea intinde pana dimineata, iar nuntasii trebuie sa uite de dansuri, hore si sarbe. Limitarile vizeaza si alte activitati, inclusiv cazinourile.

Se inchid din nou toate locurile de joaca, inclusiv cele private, de pe raza judetului Galati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a stabilit si ca in piete administratorii acestora sa restrictioneze accesul catre tarabe, produse, exponate, a unui numar mare de persoane si sa stabileasca circuite separate pentru intrare si iesire.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )