Libnet.ro
UNICEF

22:31

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta anunta noi restrictii: Purtarea mastii in spatii deschise si distantarea pe plaja, in contextul inmultirii cazurilor de COVID-19. Terasele se inchid dupa miezul noptii

B1 B1,
Comitetul National pentru Situatii de Urgenta anunta noi restrictii: Purtarea mastii in spatii deschise si distantarea pe plaja, in contextul inmultirii cazurilor de COVID-19. Terasele se inchid dupa miezul noptii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti o hotarare prin care sunt stabilite noi masuri pentru limitarea raspadirii noului coronavirus in randul populatiei. Este vorba despre. continuă pe B1

Masca devine obligatorie in spatiile deschise. Se pregatesc noi restrictii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat in sedinta desfasurata marti mai mult.

Noi restrictii ar putea fi introduse din 1 august, la nivel local. Precizarile lui Orban

Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat marti premierul Ludovic Orban. El a spus ca este analizata propunerea ca obligativitatea purtarii mastii in spatii deschise sa poata fi luata de autoritatile locale. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta se va intruni marti pentru a discuta noile propuneri, care ar urma sa fie introduse in hotararea de guvern privind starea de alerta.

Noi restrictii in Romania. Mastile, obligatorii in aer liber in zone aglomerate. Ce se intampla cu terasele DOCUMENT

Reuniti astazi in sedinta, membrii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta au stabilit si transmis spre aprobare Guvernului noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu SARS CoV-2 la nivelul intregii tari.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta trebuia sa rezolve situatia de la aeroportul din Cluj

Comisia parlamentara de ancheta privind romanii care au plecat la munci agricole in strainatate cons.

Noi restrictii pe plaje: Distanta mai mica de 2 metri intre sezlonguri este permisa numai pentru soti, parinti si copii. Terasele vor fi inchise la ora 23.00

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta anuntanoi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilorcu noul coronavirus. Doar sotii si copiii vor fi exceptati de la distantarea de pe plaja.

Orban anunta noi restrictii de la 1 august

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 augusti.

Orasul Faget din judetul Timis intra in carantina pentru 14 zile - decizie a Departamentului pentru Situatii de Urgenta

Orasul Faget din judetul Timis si cele trei sate apartinatoare intra in carantina de duminica seara, pentru 14 zile, a decis Departamentul pentru Situatii de Urgenta, care a aprobat hotararea autoritatilor locale. Faget - unde au fost confirmate 47 de cazuri de COVID-19 - este a treia localitate din Romania pentru care autoritatile dispun instituirea carantinei.

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

Primaria Iasi, masuri mai dure dupa numarul crescut de infectari cu COVID-19. Toate deciziile Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta (FOTO)

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a convocat joi o noua sedinta a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, in vederea adoptarii unor noi masuri de prevenire a raspandirii virusului COVID-19 in.

Noi masuri pentru romanii de pe plaja. Decizia valabila de la 1 august

Noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus vor fi impuse de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Exceptie de la distantarea de pe plaja vor face doar sotii si copiii. De la 1 August se vor impune noi masuri pentru romanii de pe plaja intr-o hotarare a CNSU se arata ca: Pentru .

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )