Libnet.ro
UNICEF

23:45

Compania Renault muta din Romania in Maroc productia automobilului Dacia Logan Break

România Liberă România Liberă,
Compania Renault muta din Romania in Maroc productia automobilului Dacia Logan Break

Compania auto Renault a decis relocarea in Maroc, din anul 2017, a liniei de productie Logan Break MCV, aflata in prezent la Pitesti, anunta Jean-Francois Gal, directorul Uzinei Renault Tanger. continuă pe România Liberă

Renault muta in Maroc productia Logan MCV

Renault isi va muta din Romania in Maroc productia modelului Dacia Logan MCV, potrivit presei franceze, citata de Digi24.

Lovitura pentru Romania: Renault muta linia de fabricatie a modelului Logan MCV de la Mioveni la Tanger, in Maroc. Infrastructura, problema mare

Renault va muta din 2017 linia de productie pentru Dacia Logan MCV de la Mioveni la Tanger, in Maroc, a anuntat Jean-Francois Gal, directorul uzinei africane, citat de catre LUsine Nouvelle.

Congresul Profesiei Contabile din Romania isi da intalnire la Bucuresti

Reprezentanti din 20 de state, inclusiv Romania, se reunesc la Bucuresti, in perioada 23-24 septembrie 2016, la cea de-a XXI-a editie a Congresului Profesiei Contabile din Romania desfasurat sub egida unui organism din sud-estul Europei - Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania CECCAR). La eveniment participa reprezentanti din domeniul financiar-contabil, ai institutiilor publice, precum si specialisti in domenii conexe si numerosi antreprenori. Evenimentul va fi gazduit de Sala Atlas a Hotelului Radisson Blu din Bucuresti.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

Cel mai mare oras din Romania ca suprafata nu este Bucurestiul, asa cum multi se credeau, ci Brosteni. Localitatea suceveana a primit statutul de oras in 2012. Acesta ocupa o suprafata de.

Salt tehnologic in scolile din Romania. De la calculatoare cu Windows XP la tablete cu Android

Zece scoli din Romania, toate din mediul rural, sunt implicate, incepand de luni, intr-un nou proiect de invatamant, destinat sa ofere educatie digitala. Principalii beneficiari ai proiectului Digitaliada sunt elevii din clasele V VIII si profesorii care le predau Matematica si TIC.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

Site-ul Comisiei Arbitrilor din Romania, spart de hackeri. Ce a aparut scris

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania a fost tinta ironiilor unei grupari de hackeri din Albania. Pe pagina de start a acestui site a aparut o poza cu drapelul Albaniei, un mesaj si un cac.

Hackeri albanezi au spart site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania a fost atacat de o grupare de hackeri din Albania, duminica dupa-amiaza.

Renault muta in Maroc linia de productie a modelului Logan Break MCV de la Mioveni

Compania franceza Renault va muta linia de productie a modelului Logan Break MCV de la Mioveni la fabrica din Maroc, in Tanger, incepand cu primul trimestru al anului viitor, a anuntat.

Trupul unui italian a ajuns la o familie din Romania

ACTUALIZARE 11:40 MAE: Trupul cetateanului italian, decedat la Amatrice si ingropat in Romania, va fi exhumat si transportat in Italia Trupul neinsufletit al cetateanului italian decedat in cutremurul din Amatrice, care a ajuns in Romania din cauza unei erori de identificare, urmeaza sa fie exhumat si transportat in Italia, a transmis Ministerul Afacerilor Externe MAE). ----------- Autoritatile italiene au comis o eroare si au incurcat doua victime ale cutremurului produs luna trecuta in regiunea italiana Amatrice, astfel ca, in locul unui barbat de origine romana, mort la cutremur impreuna cu sotia sa, italienii au trimis in tara noastra trupul unei alte persoane, relateaza Digi24. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )