Libnet.ro
UNICEF

17:15

Site-ul Comisiei Arbitrilor din Romania, spart de hackeri. Ce a aparut scris

Antena3 Antena3,
Site-ul Comisiei Arbitrilor din Romania, spart de hackeri. Ce a aparut scris

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania a fost tinta ironiilor unei grupari de hackeri din Albania. Pe pagina de start a acestui site a aparut o poza cu drapelul Albaniei, un mesaj si un cac. continuă pe Antena3

Hackeri albanezi au spart site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania a fost atacat de o grupare de hackeri din Albania, duminica dupa-amiaza.

in rosu si negru ma imbrac, am vulturul pe piept. Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost SPART de hackeri (FOTO)

Hackerii au atacat din nou un site romanesc. Dupa ce in urma cu ceva timp, site-ul Federatiei Romane de Fotbal era virusat, duminica dupa-amiaza, un nou episod de acest fel a avut loc. Site-ul.

Prima companie din Romania care a redus saptamana de lucru la 4 zile

O companie din Romania a reusit sa isi faca angajatii fericiti dupa ce a redus saptamana de lucru la 4 zile, prelungind weekend-ul cu o zi. Este vorba despre agentia de marketing digital.

Deutsche Welle: Liderii din Romania nu vorbesc despre problemele muncitorilor romani exploatati in alte tari, dar se preocupa de armata europeana si de NATO

Romania ignora problemele nationale la intalnirile internationale. Potrivit B1 TV, specialistii de la Deutsche Welle sustin ca jurnalistii din Romania sunt preocupati aproape exclusiv.

Catalin Botezatu, asa cum nu l-ai mai vazut. Cum arata in tinerete cel mai dorit burlac din Romania

Azi, este unul dintre cei mai ravniti burlaci ai momentului si unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Romania, dar in tinerete nimeni nu ar fi crezut ca se va bucura de un asemena succes,.

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

Cel mai celebru politist din Romania, cunoscut nu doar pentru munca sa, ci si pentru activitatea literara, Marian Godina, a reusit sa ii surprinda din nou pe fanii sai virtuali, cu o poza postata pe.

Dezastru pe caile ferate din Romania: Trenurile de marfa circula mai incet decat carutele (VIDEO)

Situatie dezastruoasa in traficul feroviar din Romania! Trenurile de marfa circula mai incet decat carutele, arata B1 TV. Liniile de cale ferata de proasta calitate reprezinta.

Toate scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare pentru ca autoritatile nu le-au evaluat anul acesta, cum cere legea Educatiei. Ministrul Educatiei este nevoit sa faca acum o exceptie si sa.

Conte vs. Klopp si o COTA ATRACTIVA de la STANLEYBET in derby-ul Chelsea Liverpool, din Premier League

P) Banii investiti, numele antrenorilor si transferurile de top au transformat actuala editie din Premier League intr-una mai atractiva ca niciodata. Practic, luand in calcul si supriza uriasa.

Trupul unui italian a ajuns la o familie din Romania

ACTUALIZARE 11:40 MAE: Trupul cetateanului italian, decedat la Amatrice si ingropat in Romania, va fi exhumat si transportat in Italia Trupul neinsufletit al cetateanului italian decedat in cutremurul din Amatrice, care a ajuns in Romania din cauza unei erori de identificare, urmeaza sa fie exhumat si transportat in Italia, a transmis Ministerul Afacerilor Externe MAE). ----------- Autoritatile italiene au comis o eroare si au incurcat doua victime ale cutremurului produs luna trecuta in regiunea italiana Amatrice, astfel ca, in locul unui barbat de origine romana, mort la cutremur impreuna cu sotia sa, italienii au trimis in tara noastra trupul unei alte persoane, relateaza Digi24. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )