Libnet.ro
UNICEF

18:15

Compozitorul George Foca-Rodi: Un iad mai mare ca pe Pamant nu exista nicaieri VIDEO

Adevărul Adevărul,
Compozitorul George Foca-Rodi: Un iad mai mare ca pe Pamant nu exista nicaieri VIDEO

Pianistul si compozitorul George Foca-Rodi, care traieste in Statele Unite si compune inspirat de suferintele Holocaustului, este oripilat si de atrocitatile atentatelor din zilele noastre, subliniind ca salilele de concerte devin un refugiu, unde oamenii vor sa asculte muzica adevarata. Lucrari simfonice semnate de George Foca-Rodi au fost prezentate la Filarmonica George Enescu din Bucuresti si la Filarmonica Moldova din Iasi. continuă pe Adevărul

Compozitorul George Foca-Rodi: Un iad mai mare ca pe Pamant nu exista nicaieri

Pianistul si compozitorul George Foca-Rodi, care traieste in Statele Unite si compune inspirat de suferintele Holocaustului, este oripilat si de atrocitatile atentatelor din zilele noastre, subliniind ca salilele de concerte devin un refugiu, unde oamenii vor sa asculte muzica adevarata. Lucrari simfonice semnate de George Foca-Rodi au fost prezentate la Filarmonica George Enescu din Bucuresti si la Filarmonica Moldova din Iasi.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

Cum arata cel mai mare cub Rubik pe care-l poti rezolva [VIDEO]

Majoritatea am avut cel putin un cub Rubik pe care l-am rezolvat, sau de care ne-am plictisit incercand sa il rezolvam. O echipa de studenti la inginerie mecanica de la Unviersity of Michigan au reusit sa creeze cel mai mare cub Rubik stationar, care poate fi rezolvat doar cu ajutorul mainilor. Acesta este creat in [].

Nadia Comaneci la Cluj: Lipsa unei baze de selectie este cea mai mai mare problema a gimnasticii din Romania

Cea mai cunoscuta gimnasta a Romaniei, Nadia Comaneci a vorbit la Cluj-Napoca despre problemele sportului la care a excelat. Gimnasta crede ca cea mai mare problema a gimnasticii romanesti este lipsa unei baza de selectie. Noi nu avem si trebuie sa motivam parintii, sa-i facem sa inteleaga ca sportul este important pentru copii, a explicat Nadia.

Studiu: Copiii ai caror mame utilizeaza des telefoanele mobile au un risc mai mare sa devina hiperactivi

Copiii ai caror mame au folosit frecvent telefoanele mobile in timpul sarcinii au un risc mai mare de a deveni hiperactivi.

Olguta Vasilescu: Salariul de baza al presedintelui va fi cel mai mare; magistratii pot avea venituri mai mari prin sporuri

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, la Parlament, ca in proiectul legii salarizarii unitare s-a dorit sa nu existe niciun salariu mai mare decat cel al presedintelui tarii, da categorii precum cele ale judecatorilor si procurorilor vor primi totusi anumite sporuri si vor putea avea astfel venituri mai mari decat cele ale sefului statului, transmite News. ro.

Fotografia care a declansat cea mai mare criza nucleara din istorie

In anul 1962, pilotul avion american de spionaj a surprins o fotografie care a declansat cea mai mare criza din istoria moderna. Avionul survola Trece de la Coloma, o regiune din estul Cubei. Pilotul a.

Oktoberfest vine anul acesta cu cel mai mare parc de distractii, doua corturi intr-un loc complet nou

Cel mai mare festival al berii se va desfasura la Brasov intre 7 si 17 septembrie, pe locul fostului stadion Municipal. Festivalul vine cu multe noutati.

Cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. Legenda Papesei Ioana, intre fabulatie si istorie ascunsa

Legenda Papesei Ioana, presupusa a fi singura femeie care a reusit sa ajunga papa la Vatican, dupa ce s-a travestit in barbat, este un subiect care continua sa fascineze. De secole, istorici, cercetatori, scriitori sau regizori de film au cercetat legenda papesei, in incercarea de a aduce lumina in ceea ce priveste cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice.

Seful Armatei anunta ca Romania va cumpara rachete de aparare antiaeriana Patriot. Cel mai mare contract din istoria Armatei, acordat fara competitie?

Seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, a anuntat joi ca Romania vrea sa cumpere rachete americane Patriot, informeaza Digi24. Anuntul vine dupa ce in urma cu o saptamana MApN cerea Parlamentului sa aprobe un plan de inzestrare a Armatei in care, ca o premiera in ultimii ani de dezbatere publica, era prinsa si achizitia cu 4 miliarde de euro a unui sistem de rachete pentru apararea antiaeriana. Surse din industrie sustin insa ca decizia Romania de a achizitiona rachete Patriot a fost facuta fara vreo dezbatere sau competitie intre producatori, iar MApN nu ofera mai multe informatii pentru ca sunt clasificate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )