Libnet.ro
UNICEF

21:15

Comunitatea LGBT petrece, dupa esecul de la referendumul privind familia traditionala (FOTO)

B1 B1,
Comunitatea LGBT petrece, dupa esecul de la referendumul privind familia traditionala (FOTO)

Comunitatea LGBT petrece, dupa ce referendumul privind redefinirea familiei nu a intrunit pragul de prezenta necesar pentru a putea fi validat. Biroul Electoral Central BEC) a anuntat ca, pana duminica. continuă pe B1

Victor Ponta: Politicieni imorali si necinstiti au confiscat o tema care trebuia sa apartina exclusiv societatii si cultelor religioase. Referendumul privind familia, ca alegerile de la LPF

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa esecul referendumului privind familia traditionala, care a fost promovat de liderul PSD, Liviu Dragnea, si sustinut de aproape toate bisericile si partidele.

Constanta, sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Prezenta la nivel national la Referendumul privind definirea familiei este de 7. 24% la ora 10, in a doua zi de votare. Constanta se situeaza sub aceasta medie nationala.

Dolj: O angajata a unei primarii ar fi votat de 17 ori la referendumul privind familia traditionala

Angajata unei primarii din judetul Dolj s-a ales cu dosar penal pentru frauda la vot dupa ce ar fi votat de 17 ori. in jurul orei 15. 30, politistii doljeni au primit un apel prin care au fost alertati ca una.

UPDATE Constanta ramane sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Prezenta la Referendumul national pentru revizuirea Constitutiei privind definirea familiei este de 7. 24% la ora 10, in a doua zi de votare. Constanta se situeaza sub aceasta medie nationala.

Noi nereguli la referendumul privind familia traditionala: Un barbat a furat 80 de buletine, iar o angajata a unei primarii a votat in locul a 17 persoane (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, a anuntat sambata ca au fost inregistrate 29 sesizari privind posibile infractiuni sau contraventii legate de desfasurarea.

Esec si la referendumul privind schimbarea numelui judetului OLT: Pragul de prezenta pentru validare nu a fost atins

Referendumul din Olt, pentru schimbarea numelui judetului in Olt-Romanati, a fost si el invalidat duminica, dupa esecul inregistrat la referendumul privind familia traditionala organizat la nivel.

Reactia Bisericii Catolice din Romania dupa esecul referendumului: Reafirmam CU TARIE ca la temelia familiei se afla casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reactioneaza dupa esecul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie. intr-un mesaj transmis duminica seara, Biserica Catolica, reafirma cu tarie, prin vocea.

Preotul Constantin Necula, mesaj naucitor dupa esecul de la Referendumul pentru familie

De azi crestinismul romanesc a intrat in minoritate! Cerem sa fim tratati ca atare! Iar prima cerere, retineti, este aceea ca familia este alcatuita din barbat si femeie. Nu, nu pentru ca un Cod Civil,.

Asociatia MozaiQ: Romanii au respins ura si dezbinarea si nu au legitimat un act politic menit sa stigmatizeze comunitatea LGBT

Asociatia MozaiQ aplauda rezultatul referendumului privind modificarea definitiei familiei din Constitutie, aratand ca rezultatele ne arata ca romanii au respins ura si dezbinarea in societate si nu au legitimat prin prezenta lor un act politic menit sa stigmatizeze si sa discrimineze comunitatea LGBT.

Desi sprijinit de aproape TOATE bisericile si partidele, referendumul pentru redefinirea familiei a devenit scrutinul cu CEL MAI MIC NUMAR de votanti de dupa 1990

Referendumul privind familia traditionala, cel de-al saptelea referendum din istoria postdecembrista a Romaniei, a venit cu un record negativ: pe 6 si 7 octombrie s-a inregistrat cea mai slaba prezenta la vot.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2901 seconds )