Libnet.ro
UNICEF

17:45

Concurenta pe piata gazelor naturale din Romania - limitata de reglementarile din sector

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Concurenta pe piata gazelor naturale din Romania - limitata de reglementarile din sector

Definirea cadrului legal prin adoptarea OUG 64/2016, inclusiv cu modificarile si ajustarile care se impun la nivelul legislatiei primare, trebuie sa reprezinte o prioritate, conform CC * CC: in perioada 2012-2016, in sectorul gazelor naturale nu a existat nici un segment de piata cu o concurenta reala O problema majora a pietei gazelor naturale din Romania, rezultata din analiza Autoritatii de Concurenta CC), este cea privind lipsa de predictibilitate si accentuarea, pe parcursul perioadei 2012-2016, a volatilitatii cadrului legislativ. Acest lucru a determinat, potrivit CC, o adaptare conjuncturala a furnizorilor la reglementari, cu consecinte in alocarea de resurse suplimentare. in acest context, definirea cadrului legal prin adoptarea OUG 64/2016, inclusiv cu modificarile si ajustarile care se impun la nivelul legislatiei primare, trebuie sa reprezinte o prioritate, conform CC. continuă pe Ziarul Bursa

in perioada 2012-2016, in sectorul gazelor naturale nu a existat o concurenta reala

Obligatia de tranzactionare pe pietele centralizate trebuie mentinuta cel putin pe termen scurt si mediu, este una dintre recomandarile Consiliului Concurentei, in urma anchetei sectoriale privind domeniul gazelor naturale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei.

Consiliul Concurentei: Vanzarea gazelor naturale pe burse poate duce in timp la scaderea preturilor

Gazele naturale ar trebui tranzactionate pe pietele centralizate cel putin 2 ani de acum incolo, astfel incat consumatorii sa poata compara preturile cu cel de referinta si sa poata alege in consecinta furnizorul, considera Consiliul Concurentei in urma anchetei efectuate pe piata gazelor din Romania.

Cine sunt Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania

Luni seara a avut loc editia din acest an a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati. Iata cine a fost desemnat Artistul Anului si cele mai bune voci din Romania.

Antonia, robotul care reduce birocratia: Primul functionar virtual din Romania introdus la Cluj (VIDEO)

Adio stat la coada, nervi si plimbari interminabile de la un ghiseu la altul! Antonia este primul functionar virtual din Romania, care vrea sa reduca birocratia. Robotul isi desfasoara activitatea in.

Ies la iveala informatii socante dupa primul transplant pulmonar din Romania

Ies la iveala informatii socante dupa primul transplant pulmonar din Romania a fost realizat in mare secret la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Anul trecut, reporterii in premiera au realizat un.

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

Primul transplant pulmonar din Romania are la Spitalul Sf. Maria. Conducerea spitalului a tinut operatia secreta

Primul transplant pulmonar din Romania are loc miercuri la Spitalul Sf. Maria din Bucuresti. Operatia este condusa de Narcis Copca, potrivit Tolo. ro. Interventia medicala a fost tinuta secreta pana.

Primul transplant pulmonar din Romania a fost facut la Spitalul Sf. Maria. Conducerea spitalului a tinut operatia secreta

UPDATE: Operatia s-a incheiat Operatia de transplant pulmonar de la Spitalul Sf. Maria din Bucuresti a luat sfarsit. Primul transplant pulmonar din Romania are loc miercuri la Spitalul Sf. Maria din.

Papa Francisc va hirotoni un tanar din Romania

Un tanar din Romania, diaconul Francisc Lacatus, va fi hirotonit intru preotie de Papa Francisc. Evenimentul va avea loc duminica, in Bazilica San Pietro, potrivit catholica. ro Potrivit unui comunicat de.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )