Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi de 5.000 de lei pentru toti romanii care incalca aceasta lege. Atentie mare

Playtech Playtech,
Amenzi de 5.000 de lei pentru toti romanii care incalca aceasta lege. Atentie mare

O noua Hotarare de Guvern HG) a fost adoptata miercuri 27 ianuarie, conform careia cei care nu respecta prevederile legale vor fi sanctionati cu amenzi usturatoare. Despre ce este vorba? Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta noua Hotarare de Guvern O sedinta de Guvern a fost sustinuta miercuri 27 ianuarie, in urma careia a . continuă pe Playtech

Meteo februarie 2021. Surpriza uriasa in termometre pentru toti romanii. Cand pleaca iarna

ANM a emis prognoza meteo februarie 2021. Desi s-au anuntat schimbari drastice de temperaturi in aceasta saptamana, ANM anunta noi schimbari ale vremii. in urmatoarea perioada, prognoza meteo pentru finalul de ianuarie si inceputul lunii februarie anunta incalzirea vremii si temperaturi ridicate. Meteo februarie 2021, valori ridicate la inceput de luna Ieri, ANM a emis .

eMAG le-a bagat la pret de senzatie: telefoane ieftine si bune pentru toti romanii

Cand vine vorba de telefoane ieftine, dar bune, sunt cateva modele pe care le poti alege fara batai de cap. Am cercetat pentru tine oferta de la eMAG. Din catalogul cu toate produsele.

Anuntul care schimba totul: se simte la energie electrica pentru toti romanii. Ministerul a luat decizia acum

Cand vine vorba de energie electrica, Romania nu si-a dezvoltat foarte mult productia din surse mai curate. Dar acest lucru s-ar putea schimba rapid, conform unui demers al Ministerului.

Veste teribila pentru toti cei care au WhatsApp: pericolul extrem de grav, dezvaluit abia acum

O amenintare deosebit de grava se raspandeste printre utilizatorii de WhatsApp. Un specialist in domeniu atrage atentia asupra acestei probleme imense. Specialistul in securitate cibernetica.

Deputatul Bulai a fost amendat cu 5000 de lei pentru o postare privind nasterea lui Hristos

Deputatul Iulian Bulai USR PLUS) a fost amendat cu 5. 000 de lei de Consiliul National pentru Combat.

Alimentele care te scapa de stres. Toti romanii trebuie sa le consume zilnic, de azi

Ce alimente te ajuta sa scapi de stresul de zi cu zi? Foarte putini stiu de ele, desi cei mai multi ar trebui sa le ia la cunostinta. Cum trebuie schimbat meniul tau? E foarte usor sa introduci aceste alimente in el. Care sunt alimentele care te scapa de stres? Oamenii sunt stresati din cauza .

Amenzi mai mari pentru romani. Legea schimbata: ce a decis Guvernul chiar astazi

O noua hotarare s-a adoptat astazi, 27 ianuarie 2021, in sedinta de Guvern. Potrivit noii modificari, Guvernul condus de Florin Citu a hotarat majorarea unor amenzi. Ce romani sunt vizati de aceasta lege? Amenzi mai mari pentru acesti romani Mai exact, potrivit Ministerului Agriculturii, in sedinta de Guvern de astazi a fost adoptata o noua .

ALEXANDRU RAFILA: Propunem un fond de 4 miliarde lei pentru combaterea pandemiei de COVID-19

PSD propune, in bugetul alternativ pe 2021, constituirea unui fond de 4 miliarde de lei pentru combaterea pandemiei de COVID-19, a anuntat, astazi, deputatul social-democrat Alexandru Rafila.

Anuntul zilei de la Lidl: face asta in toate magazinele si toti romanii trebuie sa afle

Lidl Romania continua sa le ofere surprize placute clientilor sai din toata Romania in aceasta perioada. Acum vorbim despre un nou anunt care ii vizeaza pe toti dintre ei, pentru ca.

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle: vorbim de miliarde de lei. S-a aflat chiar acum

Un bilant aparte, pentru 2020, arata ce s-a intamplat cu aproape trei milioane de carduri. Cifrele s-ar putea sa te faca sa crezi ca-i vorba de alta tara, dar nu, e vorba despre Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )