Libnet.ro
UNICEF

21:45

Condamnari in dosarul 10 august pentru mai multi huligani acuzati de violente si tulburarea ordinii publice

Adevărul Adevărul,
Condamnari in dosarul 10 august pentru mai multi huligani acuzati de violente si tulburarea ordinii publice

Judecatoria Sectorului 1 a condamnat vineri, in prima instanta, 12 persoane pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice intr-unul dintre dosarele deschise dupa violentele de la protestul din 10 august 2018. continuă pe Adevărul

Dosarul 10 august: 12 barbati au primit inchisoare cu suspendare pentru huliganism

11 barbati au fost condamnati, vineri, de Judecatoria Sector 1, la pedepse de inchisoare cu suspendare pentru huliganism la protestul din 10 august 2018, potrivit Mediafax. Un alt barbat, care avea antecedente, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.

Alina Mungiu-Pippidi:Dosarul 10 august nu trebuia deschis, nu inchis

De cand a inceput pandemia asta, ma tot gindesc ca, sa am un fiu, l-as face orice, numai jandarm sau politist nu, desi pentru cine e ahtiat de seriale cu politisti suedezi sau fan Murdoch, ca Nicolae Manolescu, pare o profesiune de-a dreptul pasionanta.

Condamnari in dosarul protestului din 10 august. 12 protestatari, inchisoare pentru huliganism

Judecatoria Sectorului 1 a dictat, astazi, primele condamnari in dosarul protestului din 10 august, iar 12 protestatari au fost condamnati la inchisoare pentru huliganism. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Pedepse pentru 12 protestatari din 10 august 2018

12 dintre participantii la protestele din 10 august 2018 au fost condamnati vineri, in prima instanta, pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, intr-unul dintre dosarele deschise dupa violentele din Piata Victoriei. Cea mai mare pedeapsa a fost de 3 ani de inchisoare cu executare, restul pedepselor fiind cu suspendare. De asemenea, trei jandarmi vor primi daune morale. Sentinta poate fi atacata, conform Digi24.

Iohannis, despre clasarea dosarului 10 August: imi exprim convingerea ca justitia din Romania va face dreptate si vinovatii vor fi trasi la raspundere Ce spune intrebat despre demisia sau revocarea sefei DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis spune, intrebat despre clasarea dosarului 10 August de catre DIICOT, ca, personal, considera ca ar fi de dorit sa se gaseasca o clarificare mai profunda in aceasta speta. imi exprim convingerea ca justitia din Romania va face dreptate si vinovatii vor fi trasi la raspundere, a afirmat Iohannis.

Alexandru Rafila, avertisment infricosator pentru romani. Ce se va intampla incepand cu 10 august

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de perioada in care ne aflam. Potrivit acestuia, in Romania nu se poate pune in discutie o perioada de stagnare a cazurilor, avand in vedere ca opt zile la rand s-au inregistrat peste 1000 de imbolnaviri noi. O scadere de la sine nu este posibila Reprezentantul .

OMS: Tot mai multi tineri contracteaza COVID-19

Tot mai multi oameni tineri din Europa sunt testati pozitiv pentru COVID-19, a subliniat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) pentru Euronews. Tot mai multi tineri contracteaza COVID-19, spune.

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Bani mai multi pentru romani. Cine beneficiaza de noi sporuri

Veste buna pentru romani! Unii dintre ei vor beneficia de noi sporuri. Despre ce sume e vorba si care este anuntul oficialilor? Sporuri noi pentru romani. Ce categorie va beneficia de mai multi bani Salariile vor fi mai mari incepand cu 30 iulie, conform Legii cu numarul 1572017 ale carei prevederi se aplica din data .

Avem cei mai multi morti de covid in ultimele 2 saptamani. Romania este pe primul loc in UE

Romania se afla pentru prima data pe primul loc in UE la numarul de morti de COVID-19 in ultimele doua saptamani, raportat la populatie. Tara noastra devanseaza Suedia, care ocupa anterior prima pozitie, potrivit ECDC. Romania, pe primul loc in UE la numarul de morti de covid in ultimele 2 saptamani Conform clasamentului realizat de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )