Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pedepse pentru 12 protestatari din 10 august 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pedepse pentru 12 protestatari din 10 august 2018

12 dintre participantii la protestele din 10 august 2018 au fost condamnati vineri, in prima instanta, pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, intr-unul dintre dosarele deschise dupa violentele din Piata Victoriei. Cea mai mare pedeapsa a fost de 3 ani de inchisoare cu executare, restul pedepselor fiind cu suspendare. De asemenea, trei jandarmi vor primi daune morale. Sentinta poate fi atacata, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Condamnari in dosarul protestului din 10 august. 12 protestatari, inchisoare pentru huliganism

Judecatoria Sectorului 1 a dictat, astazi, primele condamnari in dosarul protestului din 10 august, iar 12 protestatari au fost condamnati la inchisoare pentru huliganism. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Dosarul 10 august: 12 barbati au primit inchisoare cu suspendare pentru huliganism

11 barbati au fost condamnati, vineri, de Judecatoria Sector 1, la pedepse de inchisoare cu suspendare pentru huliganism la protestul din 10 august 2018, potrivit Mediafax. Un alt barbat, care avea antecedente, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.

Condamnari in dosarul 10 august pentru mai multi huligani acuzati de violente si tulburarea ordinii publice

Judecatoria Sectorului 1 a condamnat vineri, in prima instanta, 12 persoane pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice intr-unul dintre dosarele deschise dupa violentele de la protestul din 10 august 2018.

Alexandru Rafila, avertisment infricosator pentru romani. Ce se va intampla incepand cu 10 august

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de perioada in care ne aflam. Potrivit acestuia, in Romania nu se poate pune in discutie o perioada de stagnare a cazurilor, avand in vedere ca opt zile la rand s-au inregistrat peste 1000 de imbolnaviri noi. O scadere de la sine nu este posibila Reprezentantul .

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

Iohannis, despre clasarea dosarului 10 August: imi exprim convingerea ca justitia din Romania va face dreptate si vinovatii vor fi trasi la raspundere Ce spune intrebat despre demisia sau revocarea sefei DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis spune, intrebat despre clasarea dosarului 10 August de catre DIICOT, ca, personal, considera ca ar fi de dorit sa se gaseasca o clarificare mai profunda in aceasta speta. imi exprim convingerea ca justitia din Romania va face dreptate si vinovatii vor fi trasi la raspundere, a afirmat Iohannis.

Paralela 45 reia charterele catre Antalya, din 17 august

Turoperatorul Paralela 45 a anuntat ca reia din 17 august cursele charter Bucuresti - Antalya si din 22 august din Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, cu o frecventa saptamanala, pana la jumatatea lunii octombrie, cand temperaturile sunt in jur de 30 de grade Celsius. Turcia a reintrat in zona verde, dupa ce Institutul National de Sanatate Publica a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile la intoarcerea in Romania. Lista a intrat in vigoare pe 27 iulie. Si tot de la aceasta data a fost ridicata interdictia de zbor spre Turcia, a anuntat ROMATSA.

Lectia data de o fetita de 12 ani din Oradea confirmata cu COVID-19, a carei mama este bolnava de cancer

O fetita de 12 ani i-a impresionat pe medicii Spitalului Municipal din Oradea prin lectia de viata pe care a dat-o. Confirmata cu COVID-19, copila a insistat sa fie dusa la spital si si-a facut singura bagajele, pentru a-si proteja mama, care are o afectiune oncologica. Femeia isi creste singura fata si sunt nedespartite de la nasterea acesteia, scrie ebihoreanul. ro.

Slovenia impune carantina de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat, vineri, impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania si alte patru tari, ca masura de prevenire a raspandirii nouluicoronavirus, transmite.

Slovenia impune carantina pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania, Bulgaria, India, Bahamas si cinci regiuni ale Spaniei, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus, conform G4media.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )