Libnet.ro
UNICEF

18:15

Congresul PSD, primele rezultate: CExN devine Consiliul Politic National, Statutul PSD se modifica

România Liberă România Liberă,
Congresul PSD, primele rezultate: CExN devine Consiliul Politic National, Statutul PSD se modifica

Noua denumire a Comitetului Executiv National va fi Consiliul Politic National, au stabilit sambata,. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea, la Congresul PSD: Trebuie sa fim evaluati pentru ceea ce facem, nu pentru istorie

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat sambata, la Congresul PSD, ca PSD trebuie sa fie alaturi de oameni, iar social-democratii sa se prezinte asa cum sunt.

Codrin Stefanescu: Congresul PSD o sa fie doar o gluma macabra! Cu aranjamente dinainte ticluite, ca sa iasa Ciolacu

Fostul lider PSD Codrin Stefanescu califica drept o glum257; macabra Congresul PSD care are loc sambata, vorbind despre aranjamente dinainte ticluite, ca sa iasa Marcel Ciolacu.

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Eugen Teodorovici de a amana Congresul PSD de sambata

Tribunalul Bucuresti a respins vineri solicitarea lui Eugen Teodorovici de a fi amanat Congresul PSD de sambata, pana cand se rezolva litigiul privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formatiunii. Senatorul social-democrat poate face apel in termen de cinci zile de la pronuntarea instantei.

Gabriela Firea: Candidez la postul de prim-vicepresedinte la Congresul PSD

Gabriela Firea a vorbit si despre candidatura sa la Congresul PSD si a recunoscut ca va lupta pentru o functie de conducere. Avem Congres, este un moment asteptat de multi dintre colegii nostri ca intram.

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura n-are nicio legatura cu congresul PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului n-are nicio legatura cu congresul PSD, a afirmat, astazi, liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor.

SE ASCUT SABIILE Congresul PSD, intre legalitatea proclamata de Ciolacu si ilegalitatea denuntata de Teodorovici

Comitetul Executiv National CExN) al PSD a aprobat, ieri, candidaturile pentru sefia partidului, care va fi aleasa la Congresul din 22 august. Conform informatiilor prezentate de senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, sunt doi candidati pentru presedintia PSD: Marcel Ciolacu, actualul sef interimar, si Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice. Pentru acesta din urma s-a introdus o formula tranzitorie care sa-i permita sa candideze, formula adoptata cu 44 de voturi pentru si 3 impotriva.

UPDATE Eugen Teodorovici, esec in instanta in demersul de a impiedica Congresul PSD si alegerea lui Marcel Ciolacu Reactia fostului ministru

Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, cererea depusa de Eugen Teodorovici, in care fostul ministru de Finante solicita amanarea desfasurarii congresului extraordinar al PSD, care are loc sambata, scrie Agerpres.

CONGRESUL PSD Marcel Ciolacu, atac la adresa fostei echipe din jurul lui Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu a declarat la Congresul partidului de sambata ca in mandatul sau, PSD va ramane strict pe agenda romanilor, iar justitia va ramane acolo unde ii este locul si anume in sala de judecata.

O NOUA CONTESTATIE, MARCA TEODOROVICI Congresul PSD, in pericol de amanare?

1509 delegati social-democrati din 38 de centre ar urma sa voteze, maine, noua conducere a partidului, la Congresul extraordinar al PSD, primul care se desfasoara in sistem online. Comitetul Executiv National al PSD este convocat astazi pentru stabilirea ultimelor aspecte privind organizarea si desfasurarea Congresului de maine, dar toate calculele social-democratilor pot fi anulate, daca Tribunalul Bucuresti va admite solicitarea formulata, ieri, de senatorul Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor Publice, cel care este contracandidatul lui Marcel Ciolacu pentru sefia partidului.

Gabriela Firea, dupa Congresul PSD: A trecut vremea in care o singura persoana dicta ceea ce trebuie sa faca partidul (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a sustinut o declaratie de presa, sambata, dupa Congresul extraordinar al PSD, in care Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al formatiunii. Gabriela.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )