Libnet.ro
UNICEF

12:30

Consilier Judetean PSD, despre degringolada din partid: Ma tem ca o sa avem soarta taranistilor

B1 B1,
Consilier Judetean PSD, despre degringolada din partid: Ma tem ca o sa avem soarta taranistilor

Consilierul judetean al PSD Timis Mihai Ritivoiu a scris, intr-o postare pe Facebook, ca se teme ca PSD va avea soarta taranistilor si catalogheaza Comitetul Executiv de marti seara ca fiind o impingere. continuă pe B1

Consilier judetean PSD: Mastodontul armatelor de activisti a devenit un club de gospodine. Nava in deriva din vara e de fapt o balena esuata pe uscat

Consilierul judetean PSD Timis Mihai Ritivoiu face o analiza a situatiei din partid dupa esecul Vioricai Dancila la prezidentiale, in care constata ca PSD se duce de rapa si ca partidul dosarelor de cadre cu trei variante pentru fiecare post in administratie a devenit un club de gospodine si de amatori. El spune ca in locul lui Nastase, Geoana, Rus si Puscas PSD ii are pe Andrusca - Marele Vulcanizator - ministru al Economiei si pe Marius Carasol - electrician cu diploma de studii falsificata - director Transelectrica.

Masina unui consilier judetean PSD Buzau, vandalizata cu mesaje obscene dupa infrangerea la prezidentiale

Social-democratul Ion Mantoiu, membru in Consiliul Judetean Buzau, si-a gasit vandalizata autoutilitara pe care o parcase in fata portii. Peste noapte, cineva i-au scris cu vopsea neagra un mesaj obscen.

Demisie in PSD. Cine pleaca din partid dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte

Un vicepresedinte al PSD Oradea, Adrian Stanga, a demisionat din functie, dupa ce Gabriel Oprea a fost numit vicepresedinte PSD cu drept de vot in CEX. Avand in vedere faptul ca intotdeauna am respectat.

Consilier general PNL despre accidentul din Aleea Compozitorilor, in direct pe B1 TV. Ciucu: Doar norocoul ne-a scapat de o tragedie (VIDEO)

Ciprian Ciucu, consilier general PNL la Primaria Capitalei, a afirmat, luni dimineata, in direct pe B1 TV, ca este posibil ca cineva sa fi indepartat semnalizarile puse de RADET in Aleea Compozitorilor,.

Consilier judetean al PSD Timis: Ma tem ca vom avea soarta taranistilor

Consilierul judetean al PSD Timis Mihai Ritivoiu a scris, intr-o postare pe Facebook, ca se deme ca .

Consilier judetean acuzat de incompatibilitate. Conform ANI, a incheiat mai multe contracte in valoare de peste 460.000 de lei cu CJ Braila

Ionel Avram, consilier judetean PSD, este acuzat ca, in perioada 2016-2019, in timp ce ocupa functia de consilier judetean, a incheiat 5 contracte, in calitate de cenzor al unei societati comerciale, cu Consiliul Judetean, in valoare de peste 460. 000 lei.

Klaus Iohannis, despre scandalul din PSD: Schimba fetele, dar nu schimba naravul. Ramane un partid nedemocratic, nereformat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca PSD nu s-a schimbat desi conducerea partidului a fost inlocuita dupa esecul inregistrat de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. intrebat, in.

Pro Romania: Mihai Tudose a plecat din partid si negociaza pozitia in PSD

Pro Romania reactioneaza dupa ce Mihai Tudose a cerut, marti, demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului. Pro Romania a transmis ca in opinia partidului europarlamentarul Mihai Tudose a plecat din.

Ce crede noul presedinte al PSD despre momentul 10 august: PSD si-a primit plata pentru 10 august. A pierdut alegerile

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca partidul a platit pentru momentul 10 august, prin pierderea alegerilor. Deci plata pentru 10 august PSD si-a primit-o, a sustinut el.

Rovana Plumb, dupa ce Gabriela Firea a plans in CEx: Lacrimi de iubire Ce spune eurodeputatul PSD despre zvonurile ca au pusi sa jure pe Biblie ca nu au luat bani de la stat

Eurodeputatul PSD Rovana Plumb sustine ca in Comitetul Executiv National de miercuri seara au fost lacrimi de iubire. Declaratia vine in contextul in care reuniunea social-democratilor a fost una extrem de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )