Libnet.ro
UNICEF

23:15

Consulul Madagascarului, despre situatia lui Radu Mazare: Tara mea e gata sa-l extradeze

B1 B1,
Consulul Madagascarului, despre situatia lui Radu Mazare: Tara mea e gata sa-l extradeze

Consulul Madagascarului Serge Rameau a declarat, vineri, la RFI, ca Ministerul roman de Externe stia ca Madagascarul este gata sa-l extradeze pe Radu Mazare, dar a intarziat cu trimiterea copiei dupa mandatul. continuă pe B1

Consulul onorific din Madagascar: Extradarea lui Radu Mazare se face usor daca Romania actioneaza

Consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau, a declarat, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca extradarea lui Radu Mazare in Romania poate fi rezolvata usor, daca autoritatile de la.

Ghinionul lui Radu Mazare: conjunctura politica care i-a stricat planurile fostului edil constantean

Fostul edil al Constantei Radu Mazare ar putea fi adus foarte repede acasa, sustine consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau. Acesta atrage atentia ca noul presedinte al tarii sale a declarat toleranta zero pentru coruptie iar in scurtul rastimp de la alegeri a extradat mai multe persoane importante date in urmarire.

Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si va sta in custodia politistilor timp de sase zile. intre timp, de la Bucuresti se fac demersuri pentru a se obtine extradarea lui. Ministrul interimar al Justitiei spunea ca demersurile privind extradarea lui Radu Mazare vor incepe curand, dupa ce toate formalitatile vor fi facute. Aducerea [] .

MAE roman stia ca Madagascar e gata sa-l extradeze pe Radu Mazare si nu a facut nimic

Ministerul Afecerilor Externe MAE) stia ca Madagascar e gata sa il extradeze pe Radu Mazare, sustine consulul general onorific al Madagscarului la Bucuresti. Serge Rameau a spus ca MAE nu a raspuns solicitarii oficiale cu privire la eliberarea unei copii dupa mandatul international de arestare. Dupa condamnarea domnului Mazare am fost convocat de ministrul de [] .

Ministrul interimar al Justitiei, anunt despre extradarea lui Radu Mazare: cand va fi adus in tara fostul primar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a venit, vineri, cu detalii despre procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Procedura de aducere a acestuia in tara se face in regim de urgenta. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, sustine ca institutia pe care o conduce va trimite, [] .

Ministerul Justitiei, anunt despre Radu Mazare: Nu s-a primit nicio solicitare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a sustinut ca ministerul Justitiei nu a primit nicio solicitare cu privire la situatia lui Radu Mazare. in acest moment la ministerul Justitiei nu exista.

Cand si cum va putea fi adus in tara Radu Mazare: ce spun protocoalele internationale

Radu Mazare a fost prins, miercuri 8 mai, in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Acum, oficialii de la Bucuresti trebuie sa faca demersurile necesare pentru a-l aduce in tara. Radu Mazare a fost retinut in Madagascar, la aproape un an si jumatate dupa ce fugise din tara. El se afla sub control judiciar [] .

Cand a depus Radu Mazare cerere de azil politic si care a fost decizia autoritatilor din Madagascar

Radu Mazare a fost prins miercuri, 8 mai, in Madagascar si arestat pentru sase zile. El ceruse, insa, azil politic in aceasta tara. Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si se afla in custodia autoritatilor de acolo. Oficialii de la Bucuresti cauta acum sa demareze procedurile necesare pentru aducerea acestuia in tara, el [] .

incepe procedura de extradare a lui Radu Mazare: ce a decis Curtea de Apel Bucuresti

Oficialii de la Bucuresti, in frunte cu Ministerul Justitiei, pot incepe procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar al Constantei a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Ministerul Justitiei a trimis catre judecatorii Curtii de Apel Bucuresti o solicitare privind conditiile in care poate fi adus in tara Radu Mazare. Procedura de extradare nu [] .

Radu Mazare, retinut in Madagascar! A fost condamnat in acelasi dosar cu Cristi Borcea

Radu Mazare a fost prins in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Radu Mazare a fost condamnat in tara in doua dosare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut de autoritatile din Madagascar, potrivit G4Media. El are o condamnare definitiva la noua ani de inchisoare cu executare si inca una, de aproape [] .

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )