Libnet.ro
UNICEF

22:15

Contractul pentru soseaua de centura din Bacau a fost semnat oficial. Cat va costa drumul lung de 30 de kilometri

Adevărul Adevărul,
Contractul pentru soseaua de centura din Bacau a fost semnat oficial. Cat va costa drumul lung de 30 de kilometri

Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL va proiecta si va construi varianta ocolitoare a municipiului Bacau, conform CNAIR, care anunta sambata ca a fost semnat contractul. continuă pe Adevărul

CNAIR a semnat contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Bacau: 142 de milioane de euro, 36 de luni pentru constructie si 7 ani garantie

Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL va proiecta si va construi varianta ocolitoare a municipiului Bacau, in termen de 36 luni, din care 6 luni sunt alocate proiectarii si 30 luni executiei lucrarilor. Antreprenorul va oferi de asemenea o garantie a lucrarilor de 7 ani. Valoarea contractului se ridica la 142 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

UE va introduce tarife definitive pentru bicicletele electrice din China

Guvernele statelor membre UE au fost de acord ieri sa introduca tarife definitive pentru a frana importurile de biciclete electrice ieftine din China, care, potrivit producatorilor europeni, beneficiaza de subventii incorecte si in consecinta inunda piata Uniunii Europene, au declarat pentru Reuters surse din apropierea acestui dosar.

CNAIR a semnat contractul pentru centura Bacau, in valoare de 668 milioane lei

Reprezentantii CNAIR SA si cei ai asocierii SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL au semnat, sambata, acordul contractual pentru proiectarea si executia variantei de ocolire a municipiului Bacau, in prezenta ministrului Transporturilor, Lucian.

A jefuit o casa de pariuri din Bacau inarmat cu o surubelnita

Un barbat in varsta de 36 de ani din comuna Racova a jefuit o casa de pariuri dupa ce a intrat inauntru inarmat cu o surubelnita si cu un levier. Barbatul a fost retinut de politisti la putin timp.

Mars pentru comemorarea Revolutiei din 1989 in Bucuresti

Peste o mie de oameni participa, sambata seara, la marsul pentru a comemorarea victimelor revolutiei din 1989, desfasurat pe bulevardele centrale din Bucuresti. Numarul participantilor la actiune a.

Primele beneficii pentru locuitorii oraselor din Alianta Vestului

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a declarat miercuri ca primul proiect din cadrul Aliantei Vestului se refera la digitalizare, Oradea fiind reprezentata la intalnirea de joi, 20 decembrie, de la Arad, de.

Rafael Nadal, donatie de un milion de euro pentru victimele inundatiilor din Sant-Llorenc

Rafael Nadal a oferit un milion de euro oficialilor din localitatea Sant-Llorenc, grav afectata de inundatiile din 9 octombrie, care s-au soldat cu moartea a 13 persoane.

ESTIMARI RENAISSANCE CAPITAL PENTRU 2019: Listarile din SUA, in pericol daca pietele nu se vor redresa

Entuziasmul ofertelor publice initiale IPO-uri) propuse de rivalii americani Uber si Lyft, din sectorul de ride-hailing, pentru anul viitor, ar putea sa nu fie suficient ca sa incurajeze alte firme sa le urmeze exemplul, deoarece se tem ca incetinirea cresterii economiei globale si declinul pietelor bursiere in anul care vine pot ameninta valorile de debut pe piata ale companiilor, anunta Reuters.

DOCUMENT Propunere: Amenzi de pna la 50.000 lei pentru site-urile din Romnia care blocheaza accesul utilizatorilor din alte tari

Noul regulament care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune Europeana a intrat in vigoare, iar Guvernul Romaniei propune amenzi intre 5. 000 lei 50. 000 lei pentru site-urile web romanesti care blocheaza accesul utilizatorilor din alte state UE la bunurile si serviciile lor. Amenzile vor fi date de Autoritatea pentru Protectia Consumatorului.

Vizita de top pentru militarii polonezi din Romania: Presedintele Duda a venit sa salute contingentul dislocat in Craiova cu ocazia Craciunului (VIDEO)

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a venit la Craiova pentru a-si saluta compatriotii militari din contingentul dislocat in Banie ca parte a angajamentelor asumate in cadrul summit-ului NATO de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )