Libnet.ro
UNICEF

20:45

(P) BIHOR COUTURE -un sat din Romania trage la raspundere industria modei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) BIHOR COUTURE -un sat din Romania trage la raspundere industria modei

Timp de multi ani, marile case de moda s-au inspirat din traditiile si cultura altor tari, fara sa acorde credit creatorilor originali. Vorbim de o industrie al carei profit este de peste 1,2 trilioane de dolari pe an, o industrie care ar trebui sa. continuă pe Wall-Street Ro

BIHOR COUTURE -un sat din Romania trage la raspundere industria modei

Timp de multi ani, marile case de moda s-au inspirat din traditiile si cultura altor tari, fara sa acorde credit creatorilor originali. Vorbim de o industrie al carei profit este de peste 1,2 trilioane de dolari pe an, o industrie care ar trebui sa.

Sat din Romania, atacat cu rachete

Mare spaima au tras, in urma cu cateva zile, oamenii din comuna Botesti, Vaslui, atunci cand au vazut ca din cer incep sa cada bombe, in tarina lor, dupa ce isi prasise porumbul intaia oara. Mai.

Corina Cretu: Plec trista, de fiecare data, din Romania. Care sunt motivele de suparare ale comisarului european

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, pare sa fi avut, marti, un moment de sinceritate. Ea a recunoscut ca ca pleaca trista, de fiecare data, din Romania din cauza faptului ca.

11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Un numar de 11 companii si-au exprimat interesul pentru a transporta gaze naturale din Romania in Ucraina prin conducta Trans-Balkan, a anuntat, vineri, compania Ukrtransgaz, operatorul retelei de gazoducte din Ucraina, la finalul procedurii de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta, informeaza Interfax, citat de Agerpres.

Doar 14% din companiile din Romania au contorizare inteligenta pe echipamentele principale

Numai 14% dintre companiile din Romania au un sistem de smart metering pe echipamentele principale, in timp ce 69% dintre companii spun ca nu au implementat un sistem de contorizare inteligenta a echipamentelor principale, iar 17% nu stiu, conform datelor studiului Eficienta energetica in companiile din Romania, citat de Agerpres.

Mama lui Ethan Hawke isi VINDE CASA din Romania! Cum arata frumoasa proprietate (FOTO)

Stabilita in Romania de 18 ani, Leslie Hawk, mama celebrului actor Ethan Hawke, s-a hotarat sa-si vanda casa situata in zona Dealu Mare. Trebuie sa-mi vand casa, care este la o ora si 20 de minute.

O noua descoperire la marginea unui rau din Romania. Elucideaza o parte a istoriei noastre

O echipa internationala de cercetatori, condusa de dr. Zoltan Csiki - Sava de la Facultatea de Geologie si Geofizica a Universitatii din Bucuresti, a descoperit si a descris o noua specie de mamifer.

S-A AFLAT! TOPUL ORASELOR din Romania in care e profitabil sa locuiesti, dupa puterea de cumparare

Angajatii din Bucuresti si din judetele Cluj, Timis si Ilfov vor fi, in acest an, cel mai bine platiti din punct de vedere al castigului salarial mediu net lunar. Cu toate acestea preturile medii la.

Concurenta neloiala - bomba atomica cu efect intarziat pentru fermierii din Romania

Daniel Buda: in lipsa unei combateri eficiente a concurentei neloiale, riscam sa ajungem o imensa piata de desfacere pentru alimentele produse in alte state * Buda: Doar 2% dintre fermierii de la noi din tara exploateaza 50% din suprafata tarii, iar restul de 98% exploateaza cealalta jumatate Lanturile de supermarketuri practica o concurenta neloiala fata de fermierii din tara noastra, aceasta fiind una dintre cele mai stringente probleme ale agricultorilor nostri, subliniaza europarlamentarul Daniel Buda.

Toti soferii de Dacia trebuie sa stie asta: Adevarul despre testele de siguranta cu masina numarul unu din Romania!

Capitolul siguranta a fost unul din punctele slabe ale autoturismelor Dacia de-a lungul timpului, dar producatorul romanesc a reusit sa arate semne vizibile de imbunatatire in ultimii ani. Majoritatea.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )