Libnet.ro
UNICEF

12 Mai.

CORONAVIRUS. 59 de romani din strainatate au fost testati pozitiv cu COVID-19. Cei mai multi sunt in Italia

B1 B1,
CORONAVIRUS. 59 de romani din strainatate au fost testati pozitiv cu COVID-19. Cei mai multi sunt in Italia

Creste bilantul romanilor infectati cu Covid-19 aflati in afara granitelor. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, ca 59 de conationali din Diaspora au fost confirmati pozitiv, cu opt persoane. continuă pe B1

CORONAVIRUS. 59 de romani din strainatate au fost testati pozitiv cu COVID-19. Cei mai multi sunt in Italia

Creste bilantul romanilor infectati cu Covid-19 aflati in afara granitelor. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, ca 59 de conationali din Diaspora au fost confirmati pozitiv, cu opt persoane.

Peste 50 de romani din strainatate, depistati cu coronavirus

Peste 50 de romani din strainatate au fost confirmati cu coronavirus, cei mai multi dintre ei fiind in Italia, cel mai afectat stat din Europa.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor - 11

Alti 3 romani din strainatate, mai exact din Italia, Franta si Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor de la inceputul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica.

Criza coronavirus, la final in spitalul din Petrosani. Angajatii testati pozitiv s-au vindecat

Criza coronavirus se apropie de final in Spitalul de Urgenta din Petrosani. Angajatii testati pozitiv pana in prezent s-au vindecat, iar Neurologia va fi redeschisa.

Medici confirmati cu noul coronavirus in spitalele din Chisinau. Peste 100 de cazuri, confirmate in Republica Moldova

Patru medici din cadrul Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneagadin Chisinau au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Toti cei patru lucratori medicali lucreaza in sectia de terapie intensiva.

Gheorghe Flutur, dupa testul pozitiv: Nu am simptome Despre situatia de la Suceava: Numarul celor care au venit din strainatate a fost destul de mare. Inclusiv aseara a fost o cursa pe aeroport (VIDEO)

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, sustine ca numarul persoanelor venite in judet din strainatate a fost destul de mare, in conditiile in care inclusiv aseara a existat.

Al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

Un al doilea angajat al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Un jandarm din Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Un jandarm de la Directia de Jandarmi Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Conform Directiei de Jandarmi Bucuresti, jandarmul depistat cu COVID-19 a contractat.

CORONAVIRUS |Ministerul Afacerilor Externe repatriaza 109 romani din Venetia, Italia, luni seara

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor au colaborat pentru repatrierea a 109 cetateni romani din Venetia, luni seara. Persoanele care urmeaza sa ajunga in tara fac parte din categoria.

Turneul preolimpic de box: Doi sportivi turci si antrenorul lor, testati pozitiv La competitie au participat si sportivi romani

Presedintele Federatiei Turce de Box, Eyup Gozgec, a declarat ca doi sportivi si antrenorul lor s-au infectat cu coronavirus la turneul preolimpic de box de la Londra, el fiind testati pozitiv dupa ce au revennit in Turcia, saptamana trecuta, relateaza The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 12 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )