Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS. Bancile centrale din intreaga lume reduc dobanzile

B1 B1,
CORONAVIRUS. Bancile centrale din intreaga lume reduc dobanzile

Bancile centrale din intregaa lume se pregatesc pentru o criza fincnciara provocata de pandemia de coronavirus. Astfel, bancile centrale au inceput deja sa reduca in mod agresiv dobanzile si ofera imprumut. continuă pe B1

PENTRU A LIMITA RASPANDIREA CORONAVIRUSULUI: State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie

State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele, sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare de participanti, pentru a limita raspandirea coronavirusului.

State din intreaga lume isi inchid granitele si impun restrictii stricte de calatorie pentru a limita raspandirea coronavirusului

State din intreaga lume au continuat sambata sa isi inchida granitele, sa restrictioneze calatoriile si evenimentele care reunesc un numar mare de participanti, pentru a limita raspandirea coronavirusului, transmite Reuters.

Vineri 13. De ce este considerata ziua de vineri 13 cu ghinion. Superstitii din intreaga lume

Vineri 13. Vineri 13 este o zi considerata cu ghinion in multa lume. Se considera ca superstitia a plecat de la ziua in care s-a arestat majoritatea cavalerilor templieri inclusiv Marele Maestru), la ordinal Regelui Filip al IV-lea al Frantei vineri 13 octombrie 1307).

Franta inchide toate locurile publice. Peste 150.000 de cazuri de coronavirus in intreaga lume

Tarile din intreaga lume se mobiizeaza impotriva pandemiei de coronavirus, care afecteaza acum in special Europa. Pana in prezent, s-au inregistrat peste 150. 000 de cazuri de infectare, scrie AFP.

Epidemia de coronavirus: Mai mult de 140.000 de cazuri in intreaga lume

COVID-19, declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie, a afectat 122 de tari din lume si a cauzat mai mult de 4. 700 de decese. Din totalul de cazuri confirmate, incepand cu finalul anului 2019, cand coronavirusul a fost depistat in China, peste 65. 000 au fost tratate, potrivit datelor OMS.

ANALIZA SAXO BANK: Bancile Centrale in fata provocarii coronavirusului

Bancile centrale si guvernele la nivel mondial au sarcina dificila de a se plasa cu un pas inainte a ceea ce este acum o contaminare agresiva in toate pietele de active in urma unui discurs al lui Donald Trump la doua zile dupa izbucnirea epidemiei Covid 19, informeaza un comunicat remis Redactiei. Saxo Bank estimeaza aparitia unor riscuri materiale ale vacantei din piete daca acestea nu pot sa treaca de punctul critic inaintea sfarsitului de saptamana.

Covid-19. Cum reactioneaza intreaga lume la cea mai grava criza sanitara din ultimul secol

Noul coronavirus impinge statele sa se replieze asupra lor insele - in urma unui bilant care depaseste 5. 000 de morti si prin lideri mondiali care reactioneaza dispersat - in lupta impotriva unei pandemii catalogate drept cea mai mare grava criza de un secol de catre presedintele francez Emmanuel Macron, relateaza AFP.

Poate fi comparata pandemia de coronavirus cu gripa spaniola din 1918?

Gripa spaniola din 1918, cu cele 50 de milioane de morti in intreaga lume, constituie referinta in cazul pandemiilor mondiale, dar poate fi ea comparata cu actuala epidemie de Covid-19?, se intreaba Agentia France-Presse.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

CORONAVIRUS |Romanii intorsi din tari cu cel putin 500 de cazuri de contaminare intra automat in izolare la domiciliu (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anuntat ca vor fi plasate in izolare la domiciliu toate persoanele care vor reveni in Romania din state in care exista cel putin 500 de cazuri de contaminare cu noul co.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )