Libnet.ro
UNICEF

14:00

Poate fi comparata pandemia de coronavirus cu gripa spaniola din 1918?

Hotnews Hotnews,
 Poate fi comparata pandemia de coronavirus cu gripa spaniola din 1918?

Gripa spaniola din 1918, cu cele 50 de milioane de morti in intreaga lume, constituie referinta in cazul pandemiilor mondiale, dar poate fi ea comparata cu actuala epidemie de Covid-19?, se intreaba Agentia France-Presse. continuă pe Hotnews

Cel mai batran barbat de pe planeta, ingrijorat de coronavirus: E infricosator, insa nu la fel de letal ca Gripa Spaniola

Cel mai batran barbat din lume s-a aratat ingrijorat de raspandirea de coronavirus, insa a insistat ca situatia nu pare sa fie mai grava decat cea din 1918, cand Gripa spaniola a ucis peste 50 de milioane de oameni.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

CORONAVIRUS |Romanii intorsi din tari cu cel putin 500 de cazuri de contaminare intra automat in izolare la domiciliu (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anuntat ca vor fi plasate in izolare la domiciliu toate persoanele care vor reveni in Romania din state in care exista cel putin 500 de cazuri de contaminare cu noul co.

Coronavirus: Rusia suspenda din 17 martie transportul feroviar spre si din Ucraina si Republica Moldova

Caile ferate ruse au anuntat suspendarea trenurilor spre si din Ucraina si Republica Moldova de la 17 martie, intr-o tentativa de a limita propagarea coronavirusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )