Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Cum deosebesti simptomele virusului din China de cele de gripa sau viroza (FOTO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cum deosebesti simptomele virusului din China de cele de gripa sau viroza (FOTO)

Pandemia de coronavirus a provocat panica la nivel global. Peste 146. 000 de persoane au fost infectate, dintre care peste 70. 000 s-au recuperat. Cu toate acestea, numarul deceselor a depasit de 5. 000 de oameni. La or. continuă pe B1

Incredibil! Cum arata PLAMANII unei tinere din China infectata cu CORONAVIRUS. Medicii au facut PUBLICA RADIOGRAFIA. Virusul actioneaza RAPID (FOTO)

Medicii din China i-au facut o radiografie la plamani unei tinere de 33 de ani, infectata cu coronavirus. Iata cum au ajuns sa arate plamanii ei dupa infectarea cu COVID-19. in cele doua.

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero.

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China

Una dintre personalitatile lumii medicale din China a sustinut intr-o declaratie de presa ca pandemia de coronavirus va lua sfarsit cel mai probabil in luna iunie 2020. Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China Epidemiliogul Zhong Nanshan, cunoscut pentru contributia la combaterea epidemiei de Sindrom Acut Respirator Sever SARS) din .

Epidemia din China s-a linistit: Foxconn a anuntat ca-si reia activitatea de productie

Epidemia de Coronavirus din China s-a ponderat semnificativ in ultimele zile, iar numarul infim de bolnavi noi a motiv Foxconn sa-si reia activitatea de productie. Foxconn este cel mai mare.

Premierul Canadei, izolat la domiciliu. Sotia sa a prezentat simptomele virusului ucigas

Premierul Canadei a hotarat sa stea autoizolat la domiciliu, dupa ce sotia lui, Sophie Trudeau, a prezentat simptomele coronavirusului.

CORONAVIRUS |Stirile false despre tratarea virusului din China cresc de la o zi la alta: Vitamina C sau ceapa NU ajuta cu nimic in lupta cu Covid-19

Pandemia de coronavirus a creat panica la nivel mondial, peste 125. 000 de persoane fiind contaminate, iar alte 4. 500 stingandu-se din viata. in acest context, pe retelele de socializare sunt viralizate asa zise.

CARMEN DOROBAT, MANAGERUL SPITALULUI CLINIC DE BOLI INFECTIOASE DIN IASI: Cele cateva spitale de boli infectioase din tara sunt sub asediu

Carmen Dorobat: Un parteneriat cu sectorul privat ar fi ideal, pentru ca beneficiile vor fi atat ale pacientilor, cat si ale personalului, o premiera in acest sens venind din partea companiei Cotnari, care ne sustine cu 50. 000 de lei * Constantin Deleanu, presedintele Directoratului Cotnari: Actiunea noastra este una normala si recomand si altora sa ne urmeze exemplul.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )