Libnet.ro
UNICEF

16:01

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: incercam sa intensificam prezenta fortelor de ordine si sa asiguram cresterea gradului de conformare (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: incercam sa intensificam prezenta fortelor de ordine si sa asiguram cresterea gradului de conformare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a constatat, in ultima vreme, ca tot mai multi romani respecta regulile anticoronavirus. Totusi, pentru ca trebuie crescut gradul de conformare, va fi suplimentat numarul de. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban merge in Parlament, la Ora prim-ministrului, pe tema bugetului pentru 2021

Ludovic Orban particia luni la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a prezenta stadiul elaborarii planului bugetului de stat si al asigurarilor sociale, pentru 2021. Sedinta este.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul este in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat

Guvernul nu are obligatia de a prezenta Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat in fata Parlamentului spre dezbatere, intrucat este un an electoral, dar suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor de stat, a declarat, astazi, in Parlament, prim-ministrul Ludovic Orban.

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

LUDOVIC ORBAN: Piata Obor se va inchide si cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca Piata Obor se va inchide, ca urmare a aplicarii masurii de inchidere a pietelor in vederea limitarii raspandirii noului coronavirus si ca, cel mai posibil, vor ramane deschise doar pietele in aer liber.

Ludovic Orban, despre carantinarea Capitalei: O decizie dificila (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, a vorbit luni seara, in Parlament, despre situatia in care se afla tara noastra in ceea ce priveste criza sanitara declansata de noul coronavirus de tip.

Ludovic Orban: Nu sunt inchise terasele. Noi stim foarte bine ca foarte multe asa-zis terase au devenit spatii inchise Ce masuri pregateste Guvernul pentru sprijinirea industriei HoReCa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, noi precizari cu privire la restrictiile care au intrat in vigoare in Romania, impuse cu scopul de a limita raspandirea noului coronavirus. Referindu-se la situatia.

Ludovic Orban: Au crescut productia industriala, investitiile, salariul mediu net si consumul Avem una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE Pastram somajul tehnic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca numarul de angajati din Romania a crescut, in ciuda crizei economice generate de epidemia de coronavirus. Seful Guvernului a mai spus ca au crescut.

Ludovic Orban: Suntem intr-un punct critic. Exista un risc foarte mare de suprasaturare a sistemului medical Protejarea sanatatii oamenilor e un obiectiv fundamental al nostru (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica, pentru B1 TV, despre evoluatia epidemiei de coronavirus din Romania, despre noile masuri anti-COVID-19 care intra in vigoare de luni, despre situatia economica si.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )