Libnet.ro
UNICEF

06:45

Coronavirus in lume. Printul Charles, in primul sau mesaj dupa vindecarea de Covid-19: Este o perioada fara precedent Este o experienta ciudata, cand prezenta familiei nu mai este posibila

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume. Printul Charles, in primul sau mesaj dupa vindecarea de Covid-19: Este o perioada fara precedent Este o experienta ciudata, cand prezenta familiei nu mai este posibila

Printul Charles al Marii Britanii, care s-a insanatosit dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, a laudat, in primul sau mesaj dupa ce a iesit din autoizolare, devotamentul cadrelor medicale si spus ca este o perioada ciudata si stresanta pentru natiune, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu Printul Charles dupa ce a fost depistat cu COVID-19

Desi in urma cu doar o saptamana a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus, iata ca Printul Charles se simte bine si a iesit deja din carantina impusa de medici.

Printul Charles a iesit din auto-izolare si se simte bine

Mostenitorul tronului britanic, printul Charles, in varsta de 71 de ani, care fusese testat pozitiv cu coronavirus, a iesit din auto-izolare dupa sapte zile si se simte bine, a anuntat purtatorul sau de cuvant. El isi va relua intalnirile si va face miscare conform recomandarilor medicale si guvernamentale.

Printul Charles, infectat cu coronavirus, a iesit din izolare dupa o saptamana: anuntul facut de casa regala

Printul Charles, mostenitorul tronului britanic, care a fost testat pozitiv la Covid-19, a iesit din autoizolare dupa numai sapte zile. Starea sa de sanatate este buna, a anuntat purtatorul sau de cuvant.

Printul Charles al Marii Britanii, despre infectarea sa cu COVID-19: O experienta ciudata, frustranta si dezolanta (VIDEO)

Printul Charles de Wales a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, pe 25 martie 2020, prezentand simptome usoare ale infectarii si avand o stare de sanatate buna, dupa cum a precizat un purtator de.

Printesa Diana nu a mai purtat Chanel, dupa divortul de Printul Charles. Explicatia uluitoare

Printesa Diana a incetat sa mai poarte orice accesoriu de la brand-ul Chanel dupa divortul de Printul Charles. De ce a ales sa faca asta? Care este motivul adevarat? Motivul pentru care Printesa Diana a incetat sa poarte Chanel dupa divortul de Printul Charles Printesa Diana era extrem de apreciata de doamne si de domnisoare .

Printul Charles, diagnosticat cu coronavirus, a iesit din autoizolare dupa sapte zile

Printul mostenitor Charles al Marii Britanii a iesit din autoizolare, dupa ce, saptamana trecuta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )