Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce se intampla cu Printul Charles dupa ce a fost depistat cu COVID-19

ADPM ADPM,
Ce se intampla cu Printul Charles dupa ce a fost depistat cu COVID-19

Desi in urma cu doar o saptamana a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus, iata ca Printul Charles se simte bine si a iesit deja din carantina impusa de medici. continuă pe ADPM

Printesa Diana nu a mai purtat Chanel, dupa divortul de Printul Charles. Explicatia uluitoare

Printesa Diana a incetat sa mai poarte orice accesoriu de la brand-ul Chanel dupa divortul de Printul Charles. De ce a ales sa faca asta? Care este motivul adevarat? Motivul pentru care Printesa Diana a incetat sa poarte Chanel dupa divortul de Printul Charles Printesa Diana era extrem de apreciata de doamne si de domnisoare .

Coronavirus in lume. Printul Charles, in primul sau mesaj dupa vindecarea de Covid-19: Este o perioada fara precedent Este o experienta ciudata, cand prezenta familiei nu mai este posibila

Printul Charles al Marii Britanii, care s-a insanatosit dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, a laudat, in primul sau mesaj dupa ce a iesit din autoizolare, devotamentul cadrelor medicale si spus ca este o perioada ciudata si stresanta pentru natiune, relateaza Reuters.

Printul Charles, infectat cu coronavirus, a iesit din izolare dupa o saptamana: anuntul facut de casa regala

Printul Charles, mostenitorul tronului britanic, care a fost testat pozitiv la Covid-19, a iesit din autoizolare dupa numai sapte zile. Starea sa de sanatate este buna, a anuntat purtatorul sau de cuvant.

Printul Charles al Marii Britanii, despre infectarea sa cu COVID-19: O experienta ciudata, frustranta si dezolanta (VIDEO)

Printul Charles de Wales a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, pe 25 martie 2020, prezentand simptome usoare ale infectarii si avand o stare de sanatate buna, dupa cum a precizat un purtator de.

Printul Charles a iesit din auto-izolare si se simte bine

Mostenitorul tronului britanic, printul Charles, in varsta de 71 de ani, care fusese testat pozitiv cu coronavirus, a iesit din auto-izolare dupa sapte zile si se simte bine, a anuntat purtatorul sau de cuvant. El isi va relua intalnirile si va face miscare conform recomandarilor medicale si guvernamentale.

Un barbat a fost depistat baut la volan, de doua ori in mai putin de 24 de ore

Un barbat de 44 de ani, din Focsani, a fost depistat de politisti la volan, sub influenta bauturilor.

Printul Charles, diagnosticat cu coronavirus, a iesit din autoizolare dupa sapte zile

Printul mostenitor Charles al Marii Britanii a iesit din autoizolare, dupa ce, saptamana trecuta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Ce se intampla in China dupa ridicarea carantinei. Imagini coplesitoare FOTO

Imagini de-a dreptul coplesitoare din China, dupa ridicarea carantinei. Cum este atmosfera in orasele cele mai afectate de coronavirus? Ce se intampla cu China dupa ridicarea carantinei? China isi revine usor la viata, dupa ce majoritatea oraselor au simtit din plin efectele coronavirusului. Imaginile extrem de emotionante surprinse in provincia Hubei aduc o noua speranta .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )