Libnet.ro
UNICEF

10:00

Strigatul de disperare al unor romani din Italia: Sunt copii internati in spitale, iar parintii nu pot intra sa-i vada. Nu ne izolati!

Adevărul Adevărul,
Strigatul de disperare al unor romani din Italia: Sunt copii internati in spitale, iar parintii nu pot intra sa-i vada. Nu ne izolati!

Adriana, o romanca din Italia care lucreaza in domeniul medical, incearca sa faca rost de materiale sanitare necesare protejarii de coronavirus. continuă pe Adevărul

Stirile ProTV: Marturisirile unor romani din Italia, dupa ce 16 milioane de oameni au intrat in carantina

O stare de tensiune pune stapanire pe Italia. Un sfert din populatia tarii, adica 16 milioane de oameni din Nord si din Centru, sunt in carantina. in aceasta zona traiesc si muncesc peste 600. 000 de romani. Unii dintre ei confirma ca vietile lor sunt date peste cap.

Digi24: Ce se intampla cu autocarele cu romani din Italia care ajung la granite?

Romanii care lucreaza in nordul Italiei au continuat sa vina luni acasa, in ciuda avertismentelor autoritatilor din Romania. Autocarele sunt trase pe dreapta, iar calatorii sunt verificati de inspectorii sanitari.

Autocar plin cu romani veniti din Italia, oprit in Oradea. Toti pasagerii vor fi pusi in carantina

Un autocar plin cu romani veniti din Italia a fost oprit in Oradea, la scurt timp dupa ce a ajuns in tara, in contextul situatiei provocate de coronavirus.

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

Marturia infioratoare a unei romance din Italia. Sub ochii vostri persoana draga se stinge incet

Scene apocaliptice se desfasoara in aceste zile pe strazile oraselor din Italia. Parca pustiul de pe strazi este si mai apasator iar carabinierii sunt tot mai prezenti. Peste un milion de romani sunt acum prinsi, ca intr-o capcana, si nu pot sa se intoarca acasa, in Romania. Unii nu pot ajunge nici la 5 km .

Un autocar plin cu romani care veneau din Italia ar fi intrat nestingherit in Romania

Un autocar plin cu romani care veneau dintr-o zona cu risc din Italia ar fi trecut nestingherit prin Vama Bors. S-ar fi intamplat luni dimineata in jurul orei 10,30. Concret, este vorba de 46 de romani care ar fi declarat ca veneau din Rimini, una dintre cele 14 regiuni din Italia intrate in carantina. Autoritatile sustin insa ca autocarul venea dintr-o zona galbena din Italia care nu se afla in carantina. in cauza a fost deschisa o ancheta.

Cum au incercat 21 de romani veniti din Italia sa scape de carantina

21 de romani care veneau din Italia au incercat sa scape de intrarea in carantina. Ei au ajuns cu autocarul in vama Giurgiu din Bulgaria, sustinand ca se intorc din Grecia. De fapt, ei au plecat din Italia si au trecut cu feribotul in Grecia.

Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Zeci de mii de romani s-au intors in Romania din Italia in ultimele doua saptamani, a transmis seful Politiei de frontiera, chestorul Ioan Buda, intr-o conferinta de presa de la MAI.

Un autocar cu 30 de romani veniti din Italia a trecut granita pe la Giurgiu. Oamenii au fost plasati in carantina

Un autocar cu 30 de romani, venit din Italia, a trecut, marti, granita de la Giurgiu. Cei 28 de pasagerii si cei doi soferi au fost plasati in carantina.

CORONAVIRUS |Romani veniti din Italia, bagati in carantina in vama Giurgiu

Un autocar cu romani care a plecat luni din Italia cu directia Romania a ajuns marti la Vama Giurgiu. Cei 21 de oameni, inclusiv soferul, au fost plasati in carantina, potrivit prefectului de Giurgiu, Aneta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )