Libnet.ro
UNICEF

16:00

CORONAVIRUS |Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu privind functionarea unitatilor de invatamant din Capitala

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu privind functionarea unitatilor de invatamant din Capitala

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, este de acord cu mentinerea scenariului rosu in ceea ce priveste functionarea unitatilor de invatamant din municipiul Bucuresti, pana cand se va constata o. continuă pe B1

Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu pentru scolile din Capitala. Primarul anunta ca vor fi controale masive la terase

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, se declara de acord cu mentinerea scenariului rosu in ceea ce priveste functionarea unitatilor de invatamant din Bucuresti, pana cand se va constata o scadere a numarului de infectari. El promite controale in zonele care prezinta risc ridicat de raspandire a bolii.

Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu

,,Sunt absolut de acord cu mentinerea acestei masuri pana vom reusi sa scadem numarul de infectari.

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca masura carantinarii anumitor zone din Bucuresti este posibila, dupa ce Ministerul Sanatatii va.

CORONAVIRUS |Nicusor Dan: Sustin ca scolile sa ramana inchise pana ajungem la incidenta sub 3 (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca el sustin ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise pana se ajunge la incidenta sub.

Nicusor Dan desfiinteaza companiile municipale: Primaria Generala si institutiile din subordine au impreuna circa 35.000 de angajati

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Primaria Generala si institutiile din subordinea acesteia au impreuna aproximativ 35. 000 de angajati ale caror salarii presupun un buget lunar de 60 de milioane de lei. Dan reafirma angajamentul pe care l-a luat in campania electorala, de a desfiinta unele dintre companiile infiintate in mandatul Gabrielei Firea, afirmand ca sefii politici nu se vor regasi in functii dupa reorganizare.

Momentul la care se vor deschide scolile in Capitala. Anuntul facut de primarul Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise si elevii sa invete online, pana cand rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va ajunge sub nivelul de trei.

Nicusor Dan anunta ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun din Capitala si sustine ca nu vrea preluarea metroului la Primarie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor. Noul primar general sustine ca nu doreste in acest moment preluarea metroului la Primaria Capitalei pentru ca aceasta ar presupune plata unei subventii in plus.

NICUSOR DAN: Usa mare a Primariei, deschisa in prima zi cu mai putin de 100 de cazuri de COVID-19

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi, in cadrul ceremoniei de investire, ca usa mare a institutiei pe care o conduce va fi deschisa in ziua in care in Bucuresti se vor inregistra mai putin de o suta de cazuri zilnice de imbolnavire cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: in calitate de premier, voi sprijini toate proiectele initiate de Nicusor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca va sustine toate proiectele initiate de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si s-a angajat ca Executivul va duce la bun sfarsit proiecte care tin de zona guvernamentala, dar, de fapt, genereaza beneficii pentru Bucuresti.

Nicusor Dan preia astazi mandatul

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, va avea astazi, dupa depunerea juramantului si preluarea mandatului, o serie de intalniri cu oficiali ai PMB privind urgentele juridice, situatia financiara a Primariei si a institutiilor subordonate, precum si criza sanitara.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )