Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu

,,Sunt absolut de acord cu mentinerea acestei masuri pana vom reusi sa scadem numarul de infectari. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu privind functionarea unitatilor de invatamant din Capitala

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, este de acord cu mentinerea scenariului rosu in ceea ce priveste functionarea unitatilor de invatamant din municipiul Bucuresti, pana cand se va constata o.

Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu pentru scolile din Capitala. Primarul anunta ca vor fi controale masive la terase

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, se declara de acord cu mentinerea scenariului rosu in ceea ce priveste functionarea unitatilor de invatamant din Bucuresti, pana cand se va constata o scadere a numarului de infectari. El promite controale in zonele care prezinta risc ridicat de raspandire a bolii.

Nicusor Dan desfiinteaza companiile municipale: Primaria Generala si institutiile din subordine au impreuna circa 35.000 de angajati

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Primaria Generala si institutiile din subordinea acesteia au impreuna aproximativ 35. 000 de angajati ale caror salarii presupun un buget lunar de 60 de milioane de lei. Dan reafirma angajamentul pe care l-a luat in campania electorala, de a desfiinta unele dintre companiile infiintate in mandatul Gabrielei Firea, afirmand ca sefii politici nu se vor regasi in functii dupa reorganizare.

Momentul la care se vor deschide scolile in Capitala. Anuntul facut de primarul Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise si elevii sa invete online, pana cand rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va ajunge sub nivelul de trei.

Nicusor Dan anunta ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun din Capitala si sustine ca nu vrea preluarea metroului la Primarie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor. Noul primar general sustine ca nu doreste in acest moment preluarea metroului la Primaria Capitalei pentru ca aceasta ar presupune plata unei subventii in plus.

LUDOVIC ORBAN: in calitate de premier, voi sprijini toate proiectele initiate de Nicusor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca va sustine toate proiectele initiate de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si s-a angajat ca Executivul va duce la bun sfarsit proiecte care tin de zona guvernamentala, dar, de fapt, genereaza beneficii pentru Bucuresti.

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

Nicusor Dan a devenit viral in Romania azi. Totul a pornit de la cum si-a parcat masina

Inainte de depunerea juramantului si ceremonia de investire in functia de primar general al Capitalei, Nicusor Dan a atras atentia bucurestenilor prin felul in care si-a parcat masina. Imaginea a devenit virala! Ce a facut Nicusor Dan inainte de a depune juramantul Primarul ales al Bucurestiului a depus joi juramantul si a preluat mandatul, alaturi .

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora. Cand se redeschid scolile: Copiii sunt transmitatori ai acestei boli

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a explicat in cursul serii de joi despre situatia disperata in care se afla Capitala Romaniei, avand o rata de incidenta a cazurilor crescuta. Acesta a dezvaluit cat timp vor mai ramane inchise scolile din Bucuresti, urmand ca elevii sa participe in continuare la cursurile desfasurate online. Este o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )