Libnet.ro
UNICEF

16:45

Spitalul din Suceava primeste un ventilator de terapie intensiva si echipamente de protectie donate de Salvati Copiii

Hotnews Hotnews,
 Spitalul din Suceava primeste un ventilator de terapie intensiva si echipamente de protectie donate de Salvati Copiii

Spitalul Judetean din Suceava va primi, incepand de astazi, un ventilator de suport respirator, patru injectomate si echipamente de protectie constand in manusi chirurgicale, masti de protectie, viziere, combinezoane de protectie, bonete, botosi si 375 de kilograme de dezinfectanti de nivel inalt pentru suprafeteinstrumentar medical si aeromicroflora - donatie din partea Organizatiei Salvati Copiii. continuă pe Hotnews

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

Dosar penal pentru situatia dezastruoasa de la Spitalul din Suceava. Rezultatele angajatilor, intarziate pentru ca au fost testate ilegal alte persoane

Dosarul penal deschis de procurori la Suceava, acolo unde zeci de medici au fost infectati cu noul coronavirus a fost declinat la parchetul ierarhic superior celui care a deschis ancheta, deoarece fapta de zadarnicirea combaterii bolilor a fost urmata de decesul unei persoane. Mai mult, procurorii investigeaza si fapte de abuz in serviciu si fals intelectual.

Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava in urma infectiei cu coronavirus a povestit, marti, la Sinteza zilei, drama prin care trece zilele acestea.

Spitalul Judetean Sibiu a primit o donatie de aproape 4 milioane de lei de la Romgaz cu care va extinde capacitatea Sectiei de Terapie Intensiva, in vederea gestionarii cazurilor de coronavirus

Spitalul Judetean Sibiu a primit o donatie de aproape 4 milioane de lei de la Romgaz cu care va extinde capacitatea sectiei de Terapie Intensiva, in vederea gestionarii cazurilor de coronavirus. Unitatea este spital covid in judetul Sibiu, existand mai multe unitati suport.

Suspiciuni de furt de dezinfectanti si echipamente de protectie la Spitalul din Suceava. Prefectul a cerut Politiei sa verifice. Vizate ar fi asistentele medicale

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a cerut Politiei sa verifice in regim de urgenta o sesizare privind faptul ca unele asistente de la Spitalul Judetean Suceava sustrag din unitatea medicala dezinfectanti, masti si manusi.

Sibiu: Asistent medical de la Terapie Intensiva, testat pozitiv pentru coronavirus Batalia trebuia inceputa cu testarea personalului... Materialele stau inchise

Sergiu Danciu, asistent medical la Terapie Intensiva, in Sibiu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus si internat, sambata noaptea, la Boli Infectioase. El spune ca in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor care veneau la spital, nu sa intri in contact fara sa sti. Apelul doctorilor de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara: Am intrat in razboi cu mainile goale!Protest la Ambulanta Mehedinti: Angajatii cer testare dupa ce un pacient a iesit pozitiv la COVID-19.

Un asistent de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu, confirmat cu covid-19

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat c.

Asistent la Terapie Intensiva in Sibiu, infectat cu coronavirus: Am febra 38 si tusesc

Un asistent medical de la Terapie Intensiva a fost testat pozitiv la coronavirus si este internat la Boli Infectioase, de sambata noaptea. Acesta a declarat ca starea sa este relativ buna.

Spitalul-dezastru din Suceava. Se aud telefoanele sunand din sacii negri in care sunt carati mortii

Nepoata unui pacient de 68 de ani care a murit luni dimineata in Spitalul Judetean din Suceava a relatat lucruri infioratoare despre situatia din spital.

Marturie din Spitalul-groazei din Suceava: Se aud telefoanele sunand din sacii negri cu care sunt carati mortii

Nepoata unui pacient de 68 de ani, care a murit luni dimineata in Spitalul Judetean din Suceava, a povestit cum a aflat cumplita veste despre barbatul care si-a gasit sfarsitul in spitalul-groazei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )