Libnet.ro
UNICEF

19:00

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cati oameni sunt in izolare si in carantina

Adevărul Adevărul,
Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cati oameni sunt in izolare si in carantina

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: numarul localnicilor aflati in autoizolare si in carantinta a crescut. continuă pe Adevărul

Coronavirus, situatia la zi in Hunedoara. Cate persoane din judet sunt in carantina si in izolare la domiciliu

Autoritatile din judetul Hunedoara au renuntat sa mai publice numarul cazurilor de imbolnaviri cu coronavirus, in judet, ci il prezinta doar pe cel al persoanelor aflate in izolare si carantina.

TABLOU INTERACTIV Coronavirus in Romania: Cati oameni sunt in carantina si cati sunt monitorizati in fiecare judet Harta cazurilor pe judete tot nu a fost publicata

Pana marti la amiaza in Romania au fost confirmate 762 de cazuri de pacienti infectati cu coronavirus COVID 19) si opt decese. Institutul National de Sanatate Publica nu mai publica harta cazurilor pe judete, insa pune la dispozitia publicului date despre situatia persoanelor in carantina sau in izolare din fiecare judet. Pana acum nu mai putin de 83. 900 de persoane sunt monitorizate si in izolare, iar peste 5. 500 de persoane sunt in carantina.

Coronavirus, situatia la zi in Hunedoara. Cati pacienti din judet s-au vindecat si au parasit spitalele

Coronavirus, situatia la zi. Duminica au fost anuntate primele decese inregistrate in Romania. Prefectura Hunedoara a anuntat numarul pacientilor declarati vindecati.

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale.

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: peste jumatate din pacienti s-au vindecat

Mai mult de jumatate dintre hunedorenii diagnosticati cu virusul Covid 19 au fost declarati vindecati, in urma tratamentului primit la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

Aproape un miliard de oameni in izolare acasa din cauza coronavirus. OMS: Izolarea nu e suficienta

Peste 900 de milioane de oameni din intreaga lume din 35 de tari de pe Mapamond sunt indemnate de autoritatile diferitelor state sa ramane in case de teama raspandirii coronavirus.

CORONAVIRUS. Aproximativ un miliard de oameni izolati in lume in weekend, in speranta ca vor invinge in lupta cu Covid-19

Pandemia de coronavirus a pus stop lumii pe care o stiam. Tarca totul s-a oprit in loc. in acest weekend, aproximativun miliard de oameni sunt izolati in case, la nivel mondial, in incercarea de a stop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )