Libnet.ro
UNICEF

12:45

Coronavirus Suedia: Cel mai mare numar de noi infectii de la sfarsitul lui iunie

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Suedia: Cel mai mare numar de noi infectii de la sfarsitul lui iunie

Suedia a raportat joi 752 de noi infectii cu coronavirusul, cel mai mare numar de la sfarsitul lunii iunie, potrivit datelor Agentiei de Sanatate suedeze, insa niciun deces din cauza COVID-19 nu a fost inregistrat, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Nuntile, botezurile si transportul public prezinta cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, sustine ca din analizele autoritatilor reiese clar ca riscul cel mai mare de de contractare a COVID-19 a fost la nunti si la botezuri, la care nu s-au respectat re.

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

Cel mai mare alpinist roman din toate timpurile a murit. Gheorghe Dijmarescu s-a stins din viata la 59 de ani

Gheorghe Dijmarescu este considerat cel mai mare aplinist roman din toate timpurile. incepand din 1999 el a cucerit unele dintre ele cele mai inalte varfuri ale lumii si a trecut Dunarea inot. Din pacate, la 59.

Geneva va avea cel mai mare salariu minim din lume

Geneva va introduce un salariu minim de aproape 3. 800 de euro pe luna - venit minim care ar urma sa fie cel mai mare din lume. Locuitorii orasului Geneva au aprobat masura ca urmare a semnalelor ca saracia legata de Covid-19 este in crestere in orasul elvetian, relateaza The Guardian.

EXCLUSIV Amanta lui Giovanni Becali i-a transformat viata intr-un cosmar dupa ce i-a indeplinit cel mai mare vis. Rasturnare de situatie!

Celebrul impresar refuza sa plateasca pensia alimentara de 87. 000 euro pentru baiatul pe care il are cu o fosta amanta, cu care se judeca de aproape de un deceniu Are un fiu de 18 ani dintr-o relatie extraconjugala La inceputul anilor 2000, o tanara extrem de frumoasa, Aida Giurumescu, sustinea ca este amanta lui Giovanni .

Sibiu: Cel mai mare focar de COVID-19 din judet, de la inceputul pandemiei. 40 de persoane de la un camin de batrani privat sunt infectate

Focar de COVID-19 la un camin de batrani privat dinjudetul Sibiu. 40 de persoane, dintre care9 angajati si 31 varstnici au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Pana acum, in.

Alpinistul gorjean Gheorghe Dijmarescu s-a stins din viata. Este considerat cel mai mare alpinist roman din toate timpurile

Gheorghe Dijmarescu, considerat cel mai mare alpinist roman din toate timpurile, s-a stins din viata. Acesta a cucerit, incepand din anul 1999, varful Everest de numai putin noua ori, iar de alte cateva ori a urcat pe muntele K2, considerat cel mai dificil de escaladat din lume, dar fara sa ajunga in varf.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

Pacientii cu cel mai mare risc in urma Covid-19 pot fi identificati dupa nivelul de oxigen din sange

Hemoglobina este proteina din globulele eritrocitare care este responsabila de transportarea oxigenu.

Iohannis catre PNL: Cea mai mare victorie in 30 de ani, sunteti cel mai mare partid din Romania

Presedintele Iohannis a adresat, luni seara, un mesaj public in care a felicitat PNL pentru rezultat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )