Libnet.ro
UNICEF

05:15

CORONAVIRUS |Top 10 tari cu cele mai multe cazuri de coronavirus

B1 B1,
CORONAVIRUS |Top 10 tari cu cele mai multe cazuri de coronavirus

Cifrele pandemiei de COVID-19 evidentiaza o statistica sumbra: peste 1,3 milioane de oameni infectati si aproape 75. 000 de decese din 209 de state si teritorii. Circa 285. 000 de persoane s-au vindecat, dar peste. continuă pe B1

Coronavirus. Topul tarilor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Numarul infectiilor cu noul coronavirus a depasit pe 2 aprilie pragul psihologic de un milion, la nivel mondial. Pandemia afecteaza, in acest moment, 208 tari si teritorii din toata lumea, iar specialistii.

CORONAVIRUS |Tarile din lume cu cele mai putine cazuri. Cum au reusit

Pana in prezent. aproape 1,3 milioane de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume. Dintre acestea, peste 45. 800 de cazuri sunt critice, in timp ce 70. 000 de oameni si-au pierdut viata la.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

Focarele de coronavirus in Romania: Judetele cele mai afectate de epidemie. Unde au dus neglijenta managerilor de spitale si ignoranta cetatenilor

Romania este pe locul 28 in lume dupa cazurile totale de coronavirus confirmate - 3. Un numar de 374 de pacienti s-au vindecat si au fost externati, dar peste 140 sunt la sectia de Terapie Intensiva. 151 de.

Coronavirus. Topul tarilor care au inregistrat cele mai multe decese

Pandemia de coronavirus afecteaza, in acest moment, 208 tari si teritorii din intreaga lume si a facut aproape 70. 000 de victime pe tot Globul. La ora redactarii acestui articol, peste 1. 000 de oameni au.

SUA, tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Italia, tara cu cele mai multe decese. Bilantul la nivel mondial

Bilantul mondial al cazurilor pozitive de coronavirus trece de un milion, cel al deceselor a ajuns la 59,206, iar cel al persoanelor vindecate la 229,153.

631 de romani din strainatate au fost confirmati cu noul coronavirus

631 de cetateni romani aflati in strainatate au fost confirmati cu noul coronavirus. Cele mai multe cazuri au fost raportate in Italia, acolo unde sunt 400 de romani pentru care a fost confirmata imbolnavirea cu COVID-19.

Top 10 cele mai vizionate filme din istorie

Vizionarea de filme este una din solutiile de a iesi din rutina izolarii. Mai mult decat oricand consumul online de productii cinematografice a atins noi recorduri. Iata o lista cu cele mai vizionate filme, pe ca.

eMAG a adunat cele mai mari reduceri in Outlet: ce poti cumpara

EMAG are o categorie aparte cu reduceri acum. I-a zis Outlet si-a listat mai multe produse cu pret mic. Practic, cauta sa le dea repede. Am adunat cateva aici, ca sa alegi mai usor. in eMAG.

TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilie

Luni la pranz in Romania erau confirmate 4. 057 cazuri de coronavirus, cu cele mai multe cazuri in Suceava si apoi la mare distanta Bucuresti. in total in tara sunt peste 23. 000 de persoane in carantina si circa 106. 000 de persoane in izolare, potrivit unui tablou interactiv publicat de catre Institutul National de Sanatate Publica.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )