Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cote obligatorii de refugiati pentru primarii. Care sunt celelalte drepturi de care vor beneficia emigrantii

Adevărul Adevărul,
Cote obligatorii de refugiati pentru primarii. Care sunt celelalte drepturi de care vor beneficia emigrantii

Guvernul intentioneaza sa impuna cote obligatorii de refugiati pentru primarii prin modificarea legislatiei. Cel putin asa prevede un document obtinut de profit. ro, conform caruia autoritatile locale vor fi obligate sa le asigure refugiatilor o locuinta sociala in aceleasi conditii ca si cetatenilor romani. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Guvernul vrea sa impuna cote obligatorii de refugiati pentru primarii. Refugiatii vor primi locuinte sociale; Cum mimeaza guvernul consultari cu magistratii

Retele wireless pe 2,4GHz si 5GHz: care sunt mai bune pentru tine si cand

De cele mai multe ori, te conectezi la reteaua wireless pe care o ai in preajma. Daca ai insa mai multe retele cu acelasi nume, una cu 2. 4GHz la final si cea de a doua cu 5GHz, esti pus in.

Business report: Care sunt cele cinci motive de neconstitutionalitate a legii bugetului pe 2019. De ce a refuzat Iohannis sa-l promulge?/ PSD si-a tras bani de 20 de ori mai mult dect anul trecut. Pentru asta au bani

PSD nu guverneaza pentru Romania, guverneaza pentru Dragnea. Una dintre principalele lui nemultumiri ale presedintelui, conform Republica, este bugetul alocat partidelor. PSD a avut grija sa aloce sume imense pentru finantarea partidelor politice. 150 de milioane va primi PSD din finantarea partidelor. 150 de milioane din 270 de milioane. De 20 de ori mai mult ca anul trecut.

Dupa ce a cerut iNCHISOARE pentru procurorii care protesteaza, PSD-istul Nicolicea ii ataca si pe JURNALISTI: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

Dupa ce a facut declaratii grave la adresa procurorilor care indraznesc sa protesteze, deputatul PSD Eugen Nicolicea ii jigneste pe jurnalisti. Luat la intrebari de reporterii acreditati la Camera, .

Joburi in Spania pentru romanii care vor sa lucreze in agricultura

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin EURES Romania, anunta organizarea unei selectii pentru ocuparea a 150 de locuri de munca sezoniere in domeniul agricol recoltare, ambalare fructe) in Spania. Selectia va avea loc in perioada 14 -.

Nicolicea ar vrea amenda sau nchisoare pentru procurorii care protesteaza: Suspendarea activitatii reprezinta infractiune si se pedepseste ca atare

Eugen Nicolicea, unul dintre varfurile de lance ale PSD la modificarea legilor justitiei, sustine ca procurorii care au suspendat activitatea au comis o infractiune si ar trebui pedepsiti. Mai exact el spune ca acestia au intrat, de fapt in greva, fapt interzis de lege si care se pedepseste cu inchisoare de la 1 luna la 1 an sau amenda.

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )