Libnet.ro
UNICEF

21:30

Restrictii de tonaj pe unul dintre cele mai tranzitate poduri din sud-estul Romaniei

România Liberă România Liberă,
Restrictii de tonaj pe unul dintre cele mai tranzitate poduri din sud-estul Romaniei

Miercuri, de la ora 14. 00, vor fi introduse restrictii de tonaj pe podul rutier de peste raul Ialomi. continuă pe România Liberă

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat.

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat in urmarire nationala

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autoritatilor, la mai bine de o luna de la incident, transmite Romania.

VIDEO Muzeul Copiilor din Bucuresti, una dintre cele mai mari investitii: ce gasesti acolo

Muzeul Copiilor reprezinta o investitie de 1,3 milioane de euro din partea Primariei Capitalei. Deschis in urma cu 10 zile, pare sa fie un succes. Aproximativ 5000 de persoane au calcat in.

Cele mai bune spaghete carbonara. Asta este reteta originala, secretul pastelor cu sos alb

Sigur cei mai multi dintre romani au gustat deja renumita reteta de paste carbonara. Unii au si abordat acest preparat acasa, in bucataria proprie, dar au uitat cateva detalii. Cum se face corect aceasta reteta si de care doi pasi extrem de importanti trebuie sa tii cont? Reteta originala pentru spaghete carbonara Romanii s-au indragostit .

Mesaje de Sfanta Maria pentru toti cei care poarta acest nume. Cele mai frumoase urari

An de an, isi serbeaza onomastica de Sfanta Maria aproximativ 2 milioane de romani. Dintre acestia, circa 1,8 milioane sunt femei. in acest articol iti vom prezenta cateva sugestii de mesaje, sms-uri cu urari si felicitari pentru rudele si pentru persoanele dragi tie. Asadar, nu rata ocazia de a le spune un calduros La multi .

Cele mai vechi obiceiuri de la nunti. De unde au aparut

Nuntile din zilele noastre s-au departat mult de la traditii, atat de mult incat romanii nici nu mai stiu cum aratau aceste evenimente inainte. Care sunt cele mai vechi obiceiuri la nunti si care a fost insemnatatea lor la inceputuri? Obiceiuri vechi la nunti Nuntile au ajuns din ce in ce mai mult la extreme.

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )