Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO Emmanuel Macron: Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Emmanuel Macron: Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol

Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol, a declarat joi seara presedintele Emmanuel Macron, in conditiile in care bilantul epidemiei de coronavirus in aceasta tara a ajuns la 2. 876 de cazuri, iar 61 de persoane au decedat. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Macron: E cea mai grava criza medicala din ultimul secol Scolile din Franta se inchid de luni, angajatii fortati sa stea acasa vor fi recompensati

In contextul pandemiei de coronavirus, presedintele Frantei a facut un anunt sumbru, declarand ca Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol. Am ganduri de emotie si.

Confruntat cu a doua cea mai grava epidemie de COVID-19 din Europa, guvernul Spaniei anunta masuri de miliarde de euro (VIDEO)

Guvernul spaniol va injecta 3,8 miliarade de euro in sistemul de sanatate si 1,4 miliarde de euro in economie pentru a atenua impactul coronavirusului COVID-19, relateaza publicatia El Pais. Cei 1,4 miliarde de.

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Postul de televiziune care se afla in top, ca fiind cel mai vizionat de catre romani, face acum o schimbare majora. Acestia au decis sa mai aduca o modificare, fata de cele facute pana acum. Conform informatiilor de pe paginademedia. ro. Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV Marele post de stiri, Pro Tv, face .

Fost ministru al Sanatatii: Daca medicii ar face la fel si ar fugi din spitale dupa modelul PNL? E cea mai mare gafa politica din istoria postdecembrista

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a criticat luni decizia premierului desemnat Florin Citu de a-si depune mandatul. Acesta a comparat situatia de la guvernare cu cea din spitale si a subliniat ca decizia de azi este cea mai mare gafa po litica din istoria postdecembrista a Romaniei.

Prima reactie a PSD dupa retragerea lui Citu: Ciolacu - Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvern

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este cea mai buna decizie retragerea premierului desemnat Florin Citu. Promit ca com urgenta audierile pentru investirea unui nou guvern, a sustinut Ciolacu.

Medicul din Timisoara care a vindecat cinci pacienti de coronavirus: Cea mai eficienta metoda este preventia

Metoda cea mai eficienta impotriva infectarii cu coronavirus este preventia, sustine Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara, unde cinci pacienti au plecat acasa complet vindecati, dupa ce au primit tratament simptomatic pentru infectia cu COVID 19.

Ce contine cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania. Secretul a iesit la lumina

Desi au trecut sute de ani de cand pe teritoriul tarii noastre a fost gasit cel mai valoros tezaur din istorie, si anume comoara lui Decebal, cautatori de comori au existat dintotdeauna in spatiul carpato-danubiano-pontic si, poate, mai exista si astazi. Comoara lui Decebal Mergea niste pescari romani cu seicile din Muresu in Streiu si, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )