Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

A crescut numarul scolilor din Bucuresti care raman inchise, la inceputul anului scolar

Hotnews Hotnews,
 A crescut numarul scolilor din Bucuresti care raman inchise, la inceputul anului scolar

Opt scoli din municipiul Bucuresti trec din scenariul galben in scenariul rosu, iar cinci din scenariul rosu in cel galben, a anuntat Institutia Prefetului, dupa sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Hotnews

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Primele scoli din Bucuresti care se inchid inainte de a se deschide - E vorba despre un scenariu rosu

Doua scoli din Capitala se inchid chiar inainte de deschiderea anului scolar, avand in vedere ca ele incep cu un scenariu rosu, care se aplica in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Zile libere platite pentru parinti, in cazul inchiderii scolilor din pricina COVID-19. Cum pot beneficia de bani

Un proiect de ordin al Ministerului Muncii completeaza cadrul legal al zilelor libere acordate parintilor in cazul inchiderii scolilor din cauza COVID-19, masura stabilita initial prin Ordonanta de urgenta a.

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

O mama din Bucuresti, revoltata de masurile luate pentru inceputul scolii: La scoala unde invata copiii mei, ciclul primar, clasa a VIII-a si a XII-a, sunt toti chemati sa fie prezenti fizic

O mama din Bucuresti si-a exprimat uimirea pe Facebook, dupa ce scoala la care invata copii ei, a chemat toti elevii la in clasele de curs de aproximativ 50 mp, pentru 6-7 ore.

NICUSOR DAN: in fiecare an, autoritatile din Bucuresti constata cu surprindere ca in septembrie incepe scoala

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in fiecare an, autoritatile publice din Bucuresti constata cu surprindere ca in luna septembrie incepe scoala, conform news. ro.

Cazuri de COVID-19 la o scoala si o gradinita din Bucuresti. Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu vor fi ele singurele exemple. Acest lucru se va mai intampla (VIDEO)

Doua unitati de invatamant din Bucuresti, o gradinita si o scoala ar urma sa inceapa cursurile in scenariul rosu, decizia urmand sa fie luata in cursul zilei de astazi. Andrei Baciu, secretar .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare

Expert Forum, o organizatie neguvernamentala, a centralizat un numar de 256. 042 de candidati la alegerile locale din 2020, la functiile de primar, consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean, primar sau consilier general. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare pentru alegerile locale din 2020 19 august a fost ultima zi cand candidatii .

Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Supranumita contesa digitala, vedeta din Romania care acum castiga cat altii in cativa ani a avut un inceput dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei in buzunar, a lasat in urma profesia de avocat pentru care se pregatise, prietenii si familia, s-a mutat in Bucuresti si si-a pus .

Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani! 5 lucruri pe care le face zilnic pentru a arata bine

Iti vine sa crezi sau nu, dar vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani e chiar Florentina Opris! Prezentatoarea emisiunii tv Sport, dieta si o vedeta de la Kanal D arata incredibil de bine la anii sai. Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani Florentina .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )