Libnet.ro
UNICEF

17:00

O mama din Bucuresti, revoltata de masurile luate pentru inceputul scolii: La scoala unde invata copiii mei, ciclul primar, clasa a VIII-a si a XII-a, sunt toti chemati sa fie prezenti fizic

Antena3 Antena3,
O mama din Bucuresti, revoltata de masurile luate pentru inceputul scolii: La scoala unde invata copiii mei, ciclul primar, clasa a VIII-a si a XII-a, sunt toti chemati sa fie prezenti fizic

O mama din Bucuresti si-a exprimat uimirea pe Facebook, dupa ce scoala la care invata copii ei, a chemat toti elevii la in clasele de curs de aproximativ 50 mp, pentru 6-7 ore. continuă pe Antena3

Monica Pop a rabufnit la masurile luate de autoritati: NU trebuiau inchise! S-a rezolvat ceva prin inchiderea lor?!

DIN NOU COVIDIADA, isi incepe doctorul Monica Pop cel mai recent mesaj postat pe Facebook. Renumitul medic oftalmolog a vorbit despre cifre si situatia din Romania. Doctorul Monica Pop, despre masurile luate de autoritati Monica Pop, sef de sectie in cadrul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, a sustinut de la inceputul pandemiei si pana .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare

Expert Forum, o organizatie neguvernamentala, a centralizat un numar de 256. 042 de candidati la alegerile locale din 2020, la functiile de primar, consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean, primar sau consilier general. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare pentru alegerile locale din 2020 19 august a fost ultima zi cand candidatii .

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

Stare de alerta intr-o maternitate din Bucuresti. Sefa sectiei ATI, diagnosticata cu COVID-19: Inevitabilul s-a produs

Momente de tensiune in cadrul Maternitatii Bucur din Bucuresti, dupa ce seful sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a fost internata la Spitalul Victor Babes, fiind infectata cu noul coronavirus. Autoritatile au ignorant avertizarile medicilor din cadrul maternitatii Maternitatea Bucur este din luna martie una dintre maternitatile destinate gravidelor infectate cu COVID-19. Astfel se face .

Cine sunt judecatorii din cadrul Biroului Electoral Central pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020

Au fost desemnati judecatorii din cadrul Biroului Electoral Central pentru alegerile parlamentare. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a facut anuntul in urma sedintei care a avut loc, miercuri, la ora.

Nelu Tataru: Renuntam la avizele epidemiologice pentru inceputul noului an scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca nu mai este nevoie de avizele epidemiologice eliberate de medicii de familie la inceputul acestui an scolar.

Drama prin care a trecut o mama din Rusia. Detalii cu impact emotional

O femeie, mama a doi copii, din Rusiaa avut parte de un incident cumplit, dupa ce sotul ei i-a taiat mainile cu un topor. Sotul acesteia a facut o criza de gelozie si banuia ca este.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

O scoala din Bucuresti incepe cursurile in scenariul rosu. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

Scoala Gimnaziala I. Duca va incepe cursurile potrivit scenariului rosu toti elevii vor invata online - n. r. ), a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Roxana Cercel.

Trei profesori de la o scoala gimnaziala din Bucuresti, testati pozitiv pentru COVID-19. Cursurile vor incepe online pentru cel putin 14 zile (VIDEO)

Trei profesori de la Scoala Gimnaziala I. Duca din Capitala sunt infectati cu noul coronavirus. Din acest motiv, elevii incep scoala in scenariul rosu. Timp de cel putin 14 zile elevii vor invata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )