Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cristian Rizea (PSD): Romania a ajuns sa aiba cele mai bune perspective din regiune, alaturi de Slovacia

B1 B1,
Cristian Rizea (PSD): Romania a ajuns sa aiba cele mai bune perspective din regiune, alaturi de Slovacia

Asteptarile analistilor financiari straini privind evolutia economiei Romaniei au inregistrat in august cea mai puternica imbunatatire in randul tarilor din Europa Centrala si de Est, potrivit. continuă pe B1

Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

Nunta tiganeasca de la inceputul lunii care a paralizat traficul in intreg Petrosaniul a ajuns pe prima pagina in presa britanica. Super-masini s-au aliniat pe strazile unuia dintre cele mai sarace.

Forbes a decis! Simona Halep, printre cele mai bine platite sportive din lume!

Prestigioasa publicatie Forbes a hotarat! Romanca Simona Halep a ajuns pe locul 7 in topul celor mai bine platite sportive din lume, dupa ce in ultimele 12 luni a avut incasari de aproape 7 milioane de dolari! .

Cele mai murdare orase din lume: tara in care se gasesc 13 din primele 20 cele mai poluate localitati si orasele din Romania aflate pe lista neagra

Nivelul de poluare dintr-un oras este masurat in functie de calitatea aerului, iar un raport oferit anul acesta de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca 13 din cele 20 de orase aflate in topul cu cele mai murdare orase din lume se afla intr-o singura tara. Nici Romania nu sta prea bine la acest capitol, iar printre codase se afla orase importante ale tarii.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri economice

Cehia, Romania si Polonia au avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul doi din 2015 comparativ cu perioada similara din 2014, a anuntat, vineri, Oficiul european pentru Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Ce atitudine au romanii fata de cele mai mici masini din piata si ce modele scot la vanzare

Cele mai mici autoturisme din piata, asa-numitele masini din segmentul A, au consum redus, culori vii si preturi mai mici decat alte clase ale pietei auto. In Romania insa, ponderea lor este mai mica decat in alte parti ale Europei, fiindca la noi sunt preferate masinile cu spatiu mare la interior. Insa, asa cum arata o analiza Autovit. ro, masinile de clasa A vin cu un mare avantaj: pe piata de second-hand unde diversitatea de modele este mare, iar la sub 4. 000 de euro pot fi gasite modele foarte bune din punct de vedere tehnic.

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord: Kim Jong-un executa oameni pentru a-si consolida puterea

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord. Liderul nord-coreean Kim Jong-un a executat peste 70 de oficiali de cand a preluat puterea, la sfarsitul lui 2011, intr-un regim al terorii care depaseste cu mult cruzimea primilor ani ai mandatului tatalui sau. Printre cele mai dure decizii din Coreea de Nord se numara executia unui oficial cu un tun aerian, dar si uciderea vicepremierului pentru ca l-ar fi criticat pe liderul suprem.

Cele mai interiorizate zodii: nativii care se lasa condusi de emotii

Cele mai interiorizate zodii. Latura emotionala a fiecarui nativ este influentata de cele patru elemente primordiale, Aer, Apa, Foc, Pamant, iar astrologii considera ca zodiile de Apa sunt cele mai introvertite.

Clipul zilei: Cele mai ciudate site-uri web

Top 10 cu cele mai ciudate site-uri web. Enjoy! :).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )