Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cristian Tudor Popescu, urari pentru toti cei ce vor supravietui COVID-19

România Liberă România Liberă,
Cristian Tudor Popescu, urari pentru toti cei ce vor supravietui COVID-19

Gazetarul Cristian Tudor Popescu are un comentariu dur publicat pe republica. ro in plina pandemie de. continuă pe România Liberă

Cristian Tudor Popescu: Sper sa ramanem toti cu sechele dupa asta! Reactia gazetarului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu s-a implicat editorial in toata aceasta perioada de criza prin care trece Romania, incercand sa aduca aport de calitate presei romanesti. De asemenea, acesta nu si-a putut stapani sentimentele si pornirile de melancolie, mahnire si indignare cu diferite ocazii si evenimente petrecute in ultimele saptamani in tara. Cu ce sechele vrea .

BNR, decizie fara precedent pentru toti cei cu carduri bancare si cont la banca

Comitetul de Supraveghere al BNR s-a intrunit in sedinta de urgenta. Institutia a luat o decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar. Toti creditorii vor fi informati de noile masuri prin scrisori de informare. BNR, decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar Potrivit unui comunicat transmis de Banca Nationala .

Mesajul Iuliei Vantur din India. Ce a transmis fosta vedeta PRO TV pentru toti cei de acasa

Iulia Vantur se afla inca in India. Frumoasa vedeta a postat pe Instagram un mesaj plin de emotie si de inspiratie. Fosta vedeta Pro TV pare ca e fericita, iar razele soarelui ii mangaie fata, asa cum reiese din imaginea sugestiva de mai jos. Mesajul Iuliei Vantur din India Traieste-ti viata ca un fluture, ia .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Reactia unui medic de la Matei Bals, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru COVID-19

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals a explica ce presupune procesul de testare a populatiei din Bucuresti, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru coronavirus.

Andra, mesaj pentru toti romanii. Nimic nu mai e la fel!

Mesaj emotionant postat de Andra pe pagina sa de Instagram. indragita artista a transmis un mesaj tuturor romanilor pe care ii indeamna sa ramana in case, pentru a-i proteja pe cei dragi. Postarea sa a strans aproape 100 de mii de aprecieri si sute de mesaje de la fani. Andra: Fiti puternici, dragii mei. Pentru .

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor .

BOGDAN CHIRITOIU, CONSILIUL CONCURENTEI: Pretul gazelor ar trebui sa scada pentru toti consumatorii, de la 1 iulie

Pretul gazelor ar trebui sa scada pentru toti consumatorii, de la 1 iulie, cand piata gazelor va fi complet liberalizata, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )