Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cristinel Dancila, declaratie pentru sotia sa inainte de alegerile prezidentiale. Ce spune sotul Vioricai Dancila despre relatia lor

Antena3 Antena3,
Cristinel Dancila, declaratie pentru sotia sa inainte de alegerile prezidentiale. Ce spune sotul Vioricai Dancila despre relatia lor

Sotul Vioricai Dancila aduce numai cuvinte de lauda despre aceasta si a declarat ca a admirat-o intotdeauna pentru corectitudinea de care a dat dovada. inca din facultate a fost un model de corectitu. continuă pe Antena3

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

SONDAJ Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?

La sfarsitul acestei saptamani are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care romanii au de ales intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. in ultimele zile, cei doi au tinut separat dezbateri si dialoguri deschise cu presa, fara o confruntare fata in fata, dar in buna masura dezbaterea publica s-a axat pe influenta pe care o va avea prezenta la vot asupra rezultatelor. Sondaj HotNews. ro: Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Viorica Dancila, mesaj pentru romani: Mandatul meu va fi de presedinte reformator

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a precizat cadaca va fi aleasa in functia de presedinte al Romaniei,mandatul sau va unul reformator si ca Administratia.

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

Pe cine va pune stampila Tudor Chirila la alegerile prezidentiale. Alegere surprinzatoare

Tudor Chirila a dezvaluit cu cine va vota in turul doi al alegerilor prezidentiale. Cum era de asteptat, juratul de la Vocea Romaniei a anuntat ca va pune stampila pe Klaus Iohannis. intr-o interventie live pe contul personal de Facebook, artistul a mentionat motivele pentru care il va vota pe candidatul PNL. Tudor Chirila: Eu .

Codrin Stefanescu, despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale: Produc dezastru! Vom monitoriza tot

Codrin Stefanescu a vorbit despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale. Social-democratul sustine ca dupa alegeri, PSD va monitoriza activitatea fiecarui ministru din cabinetul lui Orban. Imediat.

Fosta consiliera a lui Trump Fiona Hill afirma ca teoria privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 este o poveste de fictiune

Fosta consiliera a presedintelui Donald Trump Fiona Hill a cerut joi parlamentarilor din Camera Reprezentantilor sa nu promoveze falsuri motivate politic care sa puna sub semnul intrebarii interferenta Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, relateaza Reuters.

Premierul Orban: Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana

Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana, iar tara noastra a contribuit la formarea unei Comisii Europene foarte bune, in care PPE are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )