Libnet.ro
UNICEF

01:05

in culisele petrecerilor sexuale organizate de unul dintre cele mai mari cluburi erotice: cum sunt selectati doritorii de senzatii tari FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
in culisele petrecerilor sexuale organizate de unul dintre cele mai mari cluburi erotice: cum sunt selectati doritorii de senzatii tari FOTO VIDEO

Killing Kittens, o retea internationala de cluburi erotice fondata de britanica Emma Sayle, fosta colega de facultate cu nimeni alta decat Ducesa de Cambridge, a deschis o noua locatie la Manchester, in weekend. Cu peste 45. 000 de membri in toata lumea, cluburile sunt renumite pentru petrecerile pe care le organizeaza, care se transforma in adevarate orgii sexuale. continuă pe Adevărul

Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului, poate fi vazut pe marile ecrane. Pana atunci, va puteti tempera curiozitatea cu trailerul de mai sus. Caini reprezintadebutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si ii reuneste pe actorii Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu.

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care [].

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o.

im decembrie 1989, din acest loc au fost lansate rachete. Cum arata acum unul dintre locurile strict secrete din comunism

Fosta baza militara antiaeriana si de rachete de la Vadu Dobrii este inca unul dintre cele mai fascinante locuri ale Hunedoarei, chiar daca nu mai functioneaza de peste un deceniu. De aici au fost lansate.

in decembrie 1989, din acest loc au fost lansate rachete. Cum arata acum unul dintre locurile strict secrete din comunism

Fosta baza militara antiaeriana si de rachete de la Vadu Dobrii este inca unul dintre cele mai fascinante locuri ale Hunedoarei, chiar daca nu mai functioneaza de peste un deceniu. De aici au fost lansate.

CBRE Romania: Proprietatile din retail si spatiile de birouri - cele mai tranzactionate

Volumul investitiilor imobiliare in prima jumatate a acestui an a ajuns la 359 de milioane de euro, unul din cele mai ridicate niveluri in ultimii sase ani, potrivit celui mai recent raport CBRE Romania privind investitiile imobiliare.

FOTO + VIDEO: Aterizare de urgenta a unui avion al companiei Qatar Airways, dupa ce unul dintre motoare a luat foc

Un avion al companiei Qatar Airways a aterizat de urgenta, joi dupa-amiaza, pe pista Aeroportului International Ataturk din Istanbul, dupa ce unul dintre motoare a izbucnit in flacari, la scurt timp dupa decolare.

Cele mai tari photobombs cu vedete

Se intampla des ca in fotografiile pe care le realizam sa intre, din greseala, si oaspeti nepoftiti. Fenomenul se numeste Photobomb. De-a lungul timpului, si vedete renumite au intrat in cadru voit sau nevoit, chiar si la ceremonii fastuoase precum Oscarurile. Iata cele mai tari photobombs cu vedete.

Cele mai celebre surori din showbiz

In industria modei, si nu numai, exista multe vedete feminine la patrat. Adica surori sau chiar gemene devenite celebre prin asociere si care au pozat chiar impreuna in diverse campanii fashion. Iata-le pe cele mai cunoscute.

Cele mai bune chiftelute marinate

Un deliciu cu care ne rasfata bunica in fiecare vara, cele mai bune chiftelute marinate se pot prepara in scurt timp si pentru un festin culinar ademenitor. Nu ratam nicio ocazie sa le preparam, dar mai ales sa le mancam!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )