Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o. continuă pe Antena3

Aceasta ecuatie ar putea uni doua dintre cele mai importante teorii din fizica

Una dintre cele mai mari probleme din universul fizicii este ca doua dintre cele mai bune teorii pe care le avem despre lumea in care traim, relativitatea generala si mecanica cuantica, functioneaza perfect pe cont propriu. Odata ce le aduci impreuna, totusi, nu mai functioneaza. Un fizician de la Stanford a gasit o ecuatie care [].

Caini, unul dintre cele mai asteptate filme de actiune romanesti, are un trailer

Din 23 septembrie, unul dintre cele mai asteptate filme romanesti ale anului, poate fi vazut pe marile ecrane. Pana atunci, va puteti tempera curiozitatea cu trailerul de mai sus. Caini reprezintadebutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, scenaristul si co-regizorul serialului HBO Umbre, si ii reuneste pe actorii Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Gheorghe Visu.

FOTO O mica editura spaniola a primit voie sa cloneze misteriosul manuscris Voynich. Volumul a fost realizat acum 600 de ani, dar nimeni nu l-a putut descifra

Manuscrisul Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in Spania. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite, informeaza Le Point, citat de News. ro.

iti mai aduci aminte de trupa Fun Factory? Iata cum arata si ce fac astazi celebrii artisti - VIDEO

Fun Factory a fost una dintre cele mai apreciate trupe muzicale din anii 1990. Ea si-a inceput activitatea muzicala in 1992, cel mai cunoscut membru fiind Toni Cottura. in 1995 o lume intreaga.

Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, intr-o noua ipostaza. Fanilor nu le-a venit sa creada cum a aparut - VIDEO

Yanet Garcia este una dintre cele mai sexy prezentatoare de meteo din lume. Faima ei a depasit granitele tarii sale si a devenit celebra prin intermediul internetului in intreaga lume. Iar acum fani.

Cea mai noua inselatorie de pe Facebook. Daca ai cazut in plasa trebuie sa contactezi imediat banca

Una dintre cele mai populare inselatorii care circula pe Facebook zilele acestea sunt niste reclame care invita utilizatorii sa cumpere ochelari Ray-Ban la reduceri uimitoare. Evident, aceste spamuri.

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica.

Cea mai noua teapa pe Facebook: cum te infectezi daca la Ray-Ban visezi

O noua zi, un nou val de modalitati prin care cineva incearca sa isi pacaleasca semenii. Una dintre cele mai populare inselatorii care circula pe Facebook zilele acestea sunt niste reclame care invita utilizatorii sa cumpere ochelari Ray-Ban la reduceri uimitoare. Evident, aceste spamuri circula prin conturile de Facebook hackuite, asupra carora atacatorii au preluat [].

Utile: De ce mersul pe jos este mai benefic decat alergatul; Trucul care te scapa de durerea de dinti in cateva secunde; Ce inseamna daca ai coate negre si cum poti scapa de aceasta problema

Ce sa nu mananci, in functie de boala pe care o ai. Cand esti bolnav trebuie sa ai grija sa urmezi tratamentul recomandat de medic, insa este. Lucruri pe care nu le stiai despre pilula contraceptiva. Pilula contraceptiva este una dintre cele mai folosite metode contraceptive.

Cele mai tari photobombs cu vedete

Se intampla des ca in fotografiile pe care le realizam sa intre, din greseala, si oaspeti nepoftiti. Fenomenul se numeste Photobomb. De-a lungul timpului, si vedete renumite au intrat in cadru voit sau nevoit, chiar si la ceremonii fastuoase precum Oscarurile. Iata cele mai tari photobombs cu vedete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )