Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum a ajuns la inchisoare una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Banat: Habar n-am avut ca erau tigani

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns la inchisoare una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Banat: Habar n-am avut ca erau tigani

Rodica Vlad, una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara, a fost condamnata definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare pentru ca a facut afaceri cu romii din Strehaia care vindeau facturi fictive. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in .

Guvernul SUA da Google in judecata pentru practici anticoncurentiale. Este una dintre cele mai importante actiuni judiciare contra unui gigant tech

Administratia Trump va chema Google in justitie, acuzand-o de practici anticoncurentiale legate de cautarea pe internet, compania urmand sa fie acuzata ca a pus piedici in calea rivalilor sai pentru a-si mentine pozitia dominanta, scrie CNN. Va fi unul dintre cele mai mari procese intentate unei companii americane din tehnologie in ultimii 20 de ani.

Una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara, condamnata la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Curtea de Apel Craiova a hotarat sa o condamne pe farmacista Rodica Vlad la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, precum si interzicerea unor drepturi.

Aparitie uluitoare de 37 de metri, pe un deal: Una din cele mai mari enigme ale arheologiei

Localnicii s-au minunat cand au vazut fenomenul. Ce a aparut pe un deal? Oamenii s-au uitat lung la figura de 37 de metri. Specialistii nu-si explica nici acum cum se poate intampla asa ceva. Enigma arheologiei. Aparitia de 37 de metri de pe un deal Liniile Nazca trezesc din nou semne de intrebare asupra fenomenului .

Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat. Unitatea medicala, unul dintre cele mai importante spitale pentru pacienti cronici din tara, redevine suport COVID

Directorul medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a demisionat din conducerea spitalului. Sabina Zurac a confirmat luni informatia pentru HotNews. ro, precizind ca ea si-a scris demisia inca de la inceputul lunii octombrie, iar vinerea trecuta, demisia sa a ajuns pe masa Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, instututie in subordinea careia se afla spitalul.

Istoria Palatului Postei, una dintre cele mai vechi si mai frumoase cladiri vechi din Targoviste

Edificiul se pastreaza bine si este folosit si astazi, purtand in continuare denumirea Posta veche. Targovistenii o cunosc si sub denumirea de Palatul Postei. Cladirea este un monument istoric construit de arhitectul Alexandru Clavel.

Grecia permite din nou accesul suporterilor pe stadioane. Revenirea fanilor pe arene se va face cu reguli stricte si va fi marcata de doua dintre cele mai iubite echipe elene (VIDEO)

Autoritatile sanitare din guvernul elen au autorizat, luni, revenirea unui numar limitat de suporteri pe stadioanele de fotbal, incepand din aceasta saptamana, cu respectarea unor reguli stricte de protectie.

Cele mai mari secrete ale Printesei Diana. Dezvaluiri uluitoare dupa 25 de ani

Printesa Diana a fost si ramane una din cele mai influente personalitati ale secolului XX. La 25 de ani de la interviul ei, inca se mai vorbeste si astazi despre personalitatea acesteia. in acelasi timp secretele acesteia sunt inca subiect de discutii. Printesa Diana si cele mai mari secrete ale sale La 25 de ani .

Tributul Retezatului. Cele mai negre tragedii de pe munte: dezastre naturale, accidente de avion si avalanse mortale

Un sir lung de tragedii a transformat Retezatul, impresionant prin frumusetea privelistilor sale, intr-unul dintre cele mai riscante masive muntoase din Romania.

Cele mai rapide deserturi de preparat in weekend. Retetele sunt atat de simple

De la fursecuri la prajituri, oricare dintre aceste deserturi va putea fi un final de dejun pe o nota inalta. Rasfatati-va cu una dintre aceste delicii preferate. Tot ce aveti de facut este sa aveti ingredientele necesare si rabdare. Cele mai rapide deserturi de preparat in weekend Copiilor si adultilor le va placea selectia noastra .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )