Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum arata cea mai frumoasa pista de biciclete din lume

Playtech Playtech,
Cum arata cea mai frumoasa pista de biciclete din lume

Chiar daca noi mai avem de asteptat pentru mai mult de o pista de biciclete functionala, altii se bucura de piste ce stralucesc in intuneric. Drumul de caramizi galbene nu mai e la moda, cel putin daca esti biciclist. O experienta inedita in materie de pedalat pe doua roti este disponibila in Polonia, unde fanii []. continuă pe Playtech

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

Andreea Balan este cea mai fericita mamica dupa ce duminica si-a strans pentru prima data copilul in brate. Cantareata a nascut cu o zi inainte de cat era anuntat. Andreea.

Concursul pentru sefia scolilor, la start. Totul despre cea mai discutata functie publica din tara

A fost afisata lista cu dascalii admisi sa candideze la functia de director de scoala. Cei mai multi sunt actualii directori, iar acolo unde acestia nu s-au inscris la examen, au venit din spate profesori cu vechime si notorietate in scolile unde deja predau. Sunt insa si orase unde comisiile de concurs pentru functia de director nu s-au constituit, intrucat Consiliile Locale nu si-au desemnat reprezentanti.

Franta se asteapta la cea mai mica productie de vin din ultimii patru ani

Productia de vin a Frantei va atinge cel mai scazut nivel din ultimii patru ani dupa ce inghetul si grindina din primavara, combinate cu seceta din timpul verii, au afectat viile din mai multe regiuni, arata estimarile Ministerului francez al Agriculturii, relateaza Bloomberg.

Tarta cu dovleac. Reteta cea mai simpla

Aluatul de tarta poate fi umplut cu diverse compozitii, cum este si acest dovleac aromat cu vanilie. Pentru cea mai simpla reteta de tarta cu dovleac poti folosi dovleac placintar pe care l-ai pastrat intr-un loc uscat si rece. Dovleacul este bogat in antioxidanti, slab caloric. Contine multe fibre, care ajuta la tranzitul intestinal.

VIDEO+FOTO. Uraganul Matthew continua sa scada in intensitate, dar a lasat in urma sa prapad. Cea mai afectata a fost Haiti, unde numarul neoficial al mortilor ar fi ajuns la 1.000

Matthew a cotninuat sa scada in intensitate si nu mai este considerat uragan, ci ciclon post-tropical, dar viteza maxima a vantului inca poate atinge 120 km//h, spun specialistii citati de CNN. Pe unde a trecut pana acum a lasat prapad. Cea mai afectata a fost insula Haiti, unde numarul neoficial al mortilor a ajuns, duminica, la 1.

VIDEO. Clinton si Trump au avut cea mai dura dezbatere de pana acum. Au fost amenintari cu inchisoarea si acuzatii de agresiune sexuala

Hillary Clinton si Donald Trump au avut duminica seara cea mai dura dezbatere de pana acum, presarata cu amenintari cu inchisoarea, precum si acuzatii de agresiune sexuala si viol si derulata in urma celor mai recente scandaluri care au zguduit campania electorala, scrie News. ro.

Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Imagini care iti taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Noua inovatie in bucatarie: COOK VISION, oala inteligenta care integreaza tehnologia de cea mai inalta calitate la un pret accesibil si un design neobisnuit (VIDEO)

P) Fierbeti si gatiti la abur, utilizand un singur vas. Cu Cook Vision de la iTelestore descoperiti o noua categorie de vase care integreaza tehnologia inteligenta de cea mai inalta calitate la un.

Reteta zilei. Cea mai buna prajitura de toamna

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit un preparat dulce care contine oua, zahar, prune, pere, nuci, ciocolata alba, dar si alte ingrediente delicioase. Pubi este cea mai buna prajitura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )