Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

B1 B1,
Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

Andreea Balan este cea mai fericita mamica dupa ce duminica si-a strans pentru prima data copilul in brate. Cantareata a nascut cu o zi inainte de cat era anuntat. Andreea. continuă pe B1

Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Imagini care iti taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Rihanna, cea mai socanta aparitie din acest an

Rihanna a oferit cea mai socanta aparitie din acest an. Artista a fost fotografiata avand un look surprinzator: poarta coafura rasta, podoaba capilara ajungandu-i pana la nivelul coapselor.

Cea mai grea iarna din ultimul secol se instaleaza in Romania. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

Cea mai RECE sau cea mai CALDA iarna din ultima suta de ani in Europa? Doua publicatii de prestigiu anunta prognoze total diferite, citand acelasi meteorolog (FOTO)

Controversa anului in meteorologie! Doua publicatii de prestigiu din Europa se folosesc de declaratiile aceluiasi meteorolog pentru a anunta, aproape concomitent, ca pe continent urmeaza fie cea mai grea.

Cantareata Andreea Balan a devenit mama pentru prima data

Cantareata Andreea Balan, care face parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzata de Antena 1, a devenit mama pentru prima data, duminica, anunta News. ro. Andreea Balan a nascut, la o clinica privata din Capitala, o fetita pe care o va numi Ella. Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea, a scris Andreea Balan pe Facebook. Cantareata Andreea Balan are o relatie cu actorul George Burcea, tatal bebelusului nascut duminica.

Top 10 tari cu cea mai ridicata speranta de viata din lume

Cu o speranta de viata de 75 de ani 78,8 ani pentru femei si 71,7 pentru barbati), Romania se afla la jumatatea clasamentului, ocupand locul 109 din 224. Va prezentam o lista cu statele ai caror cetateni au cea mai mare speranta de viata din lume, potrivit Agentiei Centrale de Informatii CIA) pentru anul 2016.

Noua inovatie in bucatarie: COOK VISION, oala inteligenta care integreaza tehnologia de cea mai inalta calitate la un pret accesibil si un design neobisnuit (VIDEO)

P) Fierbeti si gatiti la abur, utilizand un singur vas. Cu Cook Vision de la iTelestore descoperiti o noua categorie de vase care integreaza tehnologia inteligenta de cea mai inalta calitate la un.

Reteta zilei. Cea mai buna prajitura de toamna

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit un preparat dulce care contine oua, zahar, prune, pere, nuci, ciocolata alba, dar si alte ingrediente delicioase. Pubi este cea mai buna prajitura.

Cum sa faci cea mai buna tarta cu pere

Fructe de sezon, dulci si zemoase, perele sunt ingredientul perfect pentru o tarta delicioasa. Cum sa faci cea mai buna tarta cu pere? Nimic mai simplu. Citeste retete noastra, cumpara ingrediente proaspete si tarta este ca si facuta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )