Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum arata mana unui medic din Romania dupa 12 ore de operatii la 30 de grade! A ajuns o batjocura sa

Antena3 Antena3,
Cum arata mana unui medic din Romania dupa 12 ore de operatii la 30 de grade! A ajuns o batjocura sa

Un medic roman,Horea Feier, a uimit pe toata lumea dupa ce postat pe o retea de socializare o poza cu mana sa, cu care operase timp de 12 ore,in conditii de neimaginat, la temperaturi. continuă pe Antena3

FOTO Cum arata mana unui medic dupa 12 ore de operatii la 30 de grade. Sa fii unitate care depinde direct de Minister a ajuns o batjocura

Medicul chirurg Horea Feier, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu mana sa, dupa 12 ore de operatii intr-o sala in care temperatura ajunge la 30 de grade.

Cum arata mana unui doctor cardiolog, dupa 12 ore de operatii la 30 de grade Celsius, pentru ca instalatia de climatizare a spitalului nu functioneaza

Doctorul Horia Feier, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a postat pe Facebook o fotografie cu mana sa, dupa 12 ore de operatii, la o temperatura care ajunge in sala de operatii la 30 de grade.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

inca un semnal de alarma in Sanatate! 2.300 de medicamente, in pericol sa dispara din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) si Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) cer realizarea in regim de urgenta a unui audit independent la CNAS pentru verificarea datelor folosite pentru calcularea taxei clawback si solicita transparentizarea modului in care aceasta taxa este calculata de autoritati.

Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Hawaii - VIDEO

Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Hawaii, surprinse dintr-un elicopter. Cameramanul a reusit sa filmeze momentul in care lava incinsa se scurge in afara vulcanului. Amatorii.

Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

FOTO Acvila Arlie a plecat din Romania, dar au venit in tara sase pasari flamingo

Acvila Arlie a plecat, in 12 septembrie, din Romania. Cu toate acestea, la o zi de la plecarea sa, in judetul Ialomita au fost observate sase pasari flamingo, informeaza Societatea Ornitologica Romana.

Ponderea unitatilor medicale private din Romania a crescut de la 75% la 90% din total, in ultimii doi ani

Ponderea unitatilor medicale private din Romania a crescut de la 75% la 90% din total, in ultimii doi ani. Potrivit Institutului National de Statistica, pe anumite segmente, numarul unitatilor medicale private deschise a crescut de doua ori. Este cazul.

Fitbit, compania americana care a cumparat Vector Watch, a deschis oficial centrul de cercetare din Romania

Fitbit, compania americana ce vinde anual peste 20 de milioane de bratari de fitness, a inaugurat oficial centrul de cercetare-dezvoltare din Romania unde angajarile au inceput in primavara. In prezent la centru lucreaza 100 de oameni si mai sunt deschise alte 20 de tipuri de pozitii. Fitbit are vanzari anuale de peste 2 miliarde dolari si un numar de 1. 700 de angajati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )