Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata Viorica Dancila in tinerete

Antena3 Antena3,
Cum arata Viorica Dancila in tinerete

Viorica Dancila a fost invitata Florentinei Fantanaru, duminica, la emisiunea De-a viata ascunselea. Premierul a vorbit despre viata sa personala si a facut dezvaluiri despre relatia cu sotul, dar. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european Iohannis a sunat la Comisie si a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila spune ca nu a fost inca respins comisarul european si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a sunat la Comisia Europeana si a incercat sa impiedice numirea lui Victor Negrescu in functia de comisar european. Declaratiile au loc la o zi dupa ce Comisia a transmis ca exista indoieli serioase ca noua propunere de comisar european din partea Romaniei a fost facuta de guvernul roman in mod legitim, intrucat acesta nu s-a coordonat cu seful statului.

Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Viorica Dancila a fost intrebata daca a luat legatura cu Liviu Dragnea, in contextul in care fostul presedinte PSD a primit o zi de permisie si a parasit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al Romaniei sustine ca nu a vorbit cu Dragnea. Viorica Dancila sustine ca nu a vorbit cu Liviu Dragnea.

Dancila, la Focsani: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Presedintele PSD Viorica Dancila a fost intrebata la Focsani, dupa ce a iesit din biserica, daca a aprins o lumanare si pentru Klaus Iohannis. Da. Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila, a raspuns liderul PSD, potrivit Mediafax.

Viorica Dancila, intrebata daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care a iesit de la inchisoare

Viorica Dancila a fost intrebata, sambata,daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care acesta ar fi avut o invoire si ar fi iesit din Penitenciarul Rahova. Premierul demis spune ca nu a luat leg?.

Viorica Dancila, huiduita la Timisoara de cativa protestatari. Reactia surpriza a premierului demis cand a fost jignita (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de cativa protestatari care i-au strigat: Mincinoasa si Analfabeta in momentul in care aceasta a ajuns la.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata la Timisoara de cativa protestatari care i-au strigat Mincinoasa si Analfabeta

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de cativa protestatari care i-au strigat: Mincinoasa si Analfabeta in momentul in care aceasta a ajuns la sediul institutiei. Oamenii inarmati cu pancarte cu mesaje anti PSD au huiduit-o pe Dancila.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata cu pietre si huiduieli la Timisoara: Mincinoasa!, Analfabeta!

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata la Timisoara, la sediul Consiliului Judetean Timis, de mai multi protestatari care au venit cu pancarte, dar si cu o galeata cu pietre. Oamenii au strigat Mincinoasa, Analfabeta, Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!, potrivit Timis Online.

Viorica Dancila, huiduita la Timisoara. Protestatarii au asteptat-o cu pietre: Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!

Viorica Dancila a fost intampinata deun grup deprotestatari la Timisoara, adunati in fata Palatului Administrativ. Timisorenii au scandat lozinci impotriva PSD si i-au reprosat premierului ca vreas .

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila .

Viorica Dancila neaga informatiile legate de Victor Negrescu: Nu a fost inca respins comisarul european

Viorica Dancila dezminte, joi, informatiile aparute in mass-media privind respingerea, pentru a treia oara, a propunerii Guvernului pentru postul de comisar european. Nu a fost inca respins comisarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )