Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Playtech Playtech,
Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Viorica Dancila a fost intrebata daca a luat legatura cu Liviu Dragnea, in contextul in care fostul presedinte PSD a primit o zi de permisie si a parasit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al Romaniei sustine ca nu a vorbit cu Dragnea. Viorica Dancila sustine ca nu a vorbit cu Liviu Dragnea. continuă pe Playtech

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european. Klaus Iohannis a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila a dezmintit, joi, la Oradea, informatiile aparute in mass-media privind respingerea, pentru a treia oara, a propunerii Guvernului pentru postul de comisar european. Nu a.

Viorica Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi explicabil daca totusi se va intampla, transmite Agerpres.

Iulia Scantei (PNL), dupa ce un cetatean din Salaj a refuzat sa se fotografieze cu Viorica Dancila: Cresterile artificiale de salarii si pensii ale PSD s-au tradus in nimic (VIDEO)

Senatoarea PNL Iulia Scantei a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, episodul din Salaj, unde premierul demis Viorica Dancila a intrebat un cetatean daca doreste sa faca o fotografie impreuna, iar el.

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european Iohannis a sunat la Comisie si a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila spune ca nu a fost inca respins comisarul european si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a sunat la Comisia Europeana si a incercat sa impiedice numirea lui Victor Negrescu in functia de comisar european. Declaratiile au loc la o zi dupa ce Comisia a transmis ca exista indoieli serioase ca noua propunere de comisar european din partea Romaniei a fost facuta de guvernul roman in mod legitim, intrucat acesta nu s-a coordonat cu seful statului.

Raspunsul lui Dancila, intrebata daca a discutat cu Dragnea in ziua in care acesta a iesit din inchisoare

Viorica Dancila a declarat ca nu a vorbit cu Liviu Dragneain ziua in care acesta a iesit din inchisoare, informeaza Agerpres. Nu, nu am vorbit cu domnul Dragnea, a raspuns Dancila, intrebata.

Viorica Dancila, intrebata daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care a iesit de la inchisoare

Viorica Dancila a fost intrebata, sambata,daca a vorbit cu Liviu Dragnea in ziua in care acesta ar fi avut o invoire si ar fi iesit din Penitenciarul Rahova. Premierul demis spune ca nu a luat leg?.

Viorica Dancila explica de ce nu vorbeste niciodata in limba engleza

Premierul demis, Viorica Dancila, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, care este motivul pentru care nu vorbeste in engleza, atunci cand se afla in afara granitelor.

Dancila, despre tradatorii din PSD: Daca se se duc la vot luni, a doua zi sa mearga in partidul-foarfece

Premierul interimar Viorica Dancila a spus, sambata, in judetul Arad, ca PSD nu va fi prezent in sala luni cand se va vota Guvernul. Ea a admis ca in partid sunt tradatori, pe care i-a indemnat ca a doua zi sa mearga in partidul-foarfece si sa nu mai fie alaturi de PSD, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, huiduita la Timisoara de cativa protestatari. Reactia surpriza a premierului demis cand a fost jignita (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Consiliul Judetean Timis, de cativa protestatari care i-au strigat: Mincinoasa si Analfabeta in momentul in care aceasta a ajuns la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )