Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Playtech Playtech,
Rusinea pe care a patit-o Viorica Dancila, intr-o comuna din judetul Salaj. Un cetatean a taxat-o dur

Premierul demis Viorica Dancila a efectuat o vizita, miercuri, in comuna Buciumi, din judetul Salaj. in cadrul evenimentului, oficialul a purtat o discutie cu un localnic, ce a taxat-o dur, punand-o intr-o postura rusinoasa. Viorica Dancila, postura rusinoasa. Un cetatean din Salaj a taxat-o dur Ziua de miercuri a fost marcata de vizita Vioricai Dancila . continuă pe Playtech

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Viorica Dancila, atac extrem de dur la adresa Guvernului Orban

Viorica Dancila lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban si a Guvernului pe care acesta il propune. Viorica Dancila sustine ca noul executiv ar urma sa taie salarii, sa inghete pensiile .

VIDEO Nu, nu vreau, nu m-ati convins - replica unui barbat pentru Viorica Dancila, care ii propusese sa faca o poza cu ea

Nu, nu vreau, nu m-ati convins - este raspunsul pe care premierul demis Viorica Dancila l-a primit de la un barbat din Salaj caruia ii propusese sa faca o poza impreuna. Anterior, barbatul i-a reprosat Vioricai Dancila ca a indatorat Romania, iar aceasta l-a linistit spunandu-i ca Guvernul PSD a adus Romania la cel mai mic grad de indatorare si ca unele televiziuni nu verifica informatiile care apar si sunt oameni care vor sa aduca un prejudiciu tarii.

Viorica Dancila citeaza din Biblie in pragul alegerilor: Vechiul si Noul Testament spun ca in pomul care face roade nu arunci cu pietre

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, miercuri, la Zalau, ca parlamentarii care vor vota luni Executivul Orban vor vota impotriva dezvoltarii tarii si vor trebui sa raspunda in fata romanilor cand.

Viorica Dancila: Cei care vor vota acest program al austeritatii vor trebui sa raspunda in fata romanilor

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Zalau, ca toti parlamentarii care vor vota luni, noul Guvern, vor trebui sa raspunda in fata romanilor, in conditiile in care, in opinia sa, este.

VIORICA DANCILA: Sa nu va temeti o clipa ca am sa fac un pas inapoi

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, la Cluj-Napoca, in fata social-democratilor prezenti la un eveniment, ca nu va face niciun pas inapoi si nu ii este frica de niciunul dintre politicieni si ca daca ar fi corect acestia ar trebui sa poarte fusta si ea pantaloni.

Viorica Dancila, la a doua vizita in Salaj. Care este programul premierului demis

Aceasta este cea de-a doua vizita pe care Viorica Dancila o face in acest an in judetul Salaj, dupa cea din luna mai.

Viorica Dancila: Iesirea presedintelui, furibunda, inca o incercare de sabotare a intereselor tarii Ea publica o scrisoare a sefei CE care recomanda desemnarea unei femei

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de inca o incercare de sabotare a intereselor tarii, dupa ce seful statului a avertizat-o ca nu are nicio legitimitate de a propune un candidat pentru postul de comisar european. Dancila, care l-a propus pe Victor Negrescu pentru aceasta functie, isi argumenteaza demersul prin solicitarea presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania sa faca fara intarziere o nominalizare.

Viorica Dancila, in autobuz, la Cluj

Premierul demis Viorica Dancila a zburat cu o cursa de linie la Cluj. Dancila a fost fotografiata in autobuzul prin care pasagerii sunt transportati de la scara avionului in aeroport.

Premierul demis Viorica Dancila si-a dezvaluit secretul. Ce reprezinta de fapt brosa pe care o poarta?

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, luni, ca parlamentarii care vor participa la votul pentru investirea noului guvern vor fi exclusi din partid. Liderul social-democrat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3717 seconds )