Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum au circulat pietonii in aceasta dimineata pe strazile din Bucuresti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum au circulat pietonii in aceasta dimineata pe strazile din Bucuresti - VIDEO

Dupa ninsoarea din Capitala, gheata este acum cel mai mare pericol pentru bucuresteni. Trotutuarele s-au tranformat in adevarate patinoare, dupa ce apa provenita de la topierea zapezii a inghetat peste noapte. continuă pe Antena3

Cate masini circula, de fapt, pe strazile din Bucuresti si ce spun datele oficiale

DRPCIV a venit cu o statistica a numarului total de masini care circula prin Bucuresti. Dar problema e mult mai mare de atat. Oficial, populatia din Bucuresti se ridica la 1,8 milioane de.

Cod portocaliu de viscol si vant puternic, in aceasta dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zona de munte a judetelor Caras-Severin si Hunedoara si un Cod galben de vant puternic pentru judetele Suceava si Neamt.

Cum si-a gasit Simona Halep masina in parcare, dupa ninsoarea din Bucuresti. A fotografiat tot

Simona Halep a fotografiat tot! Cum si-a gasit iubita spotiva masina in parcare, dupa ninsoarea din Capitala? Blondina a impartasit totul cu fanii ei. Cum a reactionat aceasta la cele vazute? Cum si-a gasit Halep masina in parcare, dupa ninsoarea din Bucuresti? Simona Halep s-a bucurat ca un copil de zapada care a acoperit destul .

Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti. Reactie transanta dupa valul de nemultumiri

Din cauza situatiei din Bucuresti in legatura cu imobilizarea vehiculelor din cadrul transportului public, Gabariela Firea este nemultumita si intervine cu schimbari de interventie. Ce declara Primarul despre situatia din Bucuresti? Si care este situatia deszapezirii in Capitala? Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti in urma informatiilor ANM, in mai multe alte zone ale tarii .

Copila de 13 ani, din Bucuresti, care a fost data disparuta, a fost gasita de politisti

Pelin Andreea, o fata de 13 ani, din Bucuresti, a fost data disparuta, dupa ce a plecat de la scoala.

Elevii din Bucuresti vor fi inscrisi in clasa pregatitoare prin tragere la sorti Fiecare scoala trebuie sa anunte algoritmul de repartizare

Fiecare scoala din Bucuresti trebuie sa anunte care va fi algoritmul de repartizare a elevilor care sunt inscrisi in clasa pregatitoare. Scolile pot repartiza elevii fie in ordine alfabetica, fie prin tragere la sorti in sedinta publica, fie va fi tras la sorti invatatorul de la clasa, potrivit recomandarilor de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti trimise catre toate scolile. Ministerul Educatiei propune ca inscrierea in clasa pregatitoare sa inceapa pe 4 martie 2020 in proiectul de metodologie si a calendarului pentru inscrierea la scoala.

Prima noapte cu zapada pentru oamenii fara adapost din Bucuresti

Daca noi ne bucuram ca niste copii, din caldura apartamentelor noastre, de venirea, intr-un final, a zapezii, nu acelasi lucru se intampla cu oamenii care-si petrec zilele si noptile pe strada. Oamenii fara adapost sunt cei mai vulnerabili dintre noi. Pentru ei, frigul e cel mai cumplit iar zapada nu le aduce bucurie, ci teama. Ganditi-va - cum ar fi sa va petreceti urmatoarea noapte pe strada? Ca, dupa o plimbare, sa zicem, sa nu aveti unde va intoarce la caldura? Pentru oamenii fara adapost, iarna vine cu degeraturi, boala si, uneori, de ce sa nu o spunem, moarte.

Armata a facut primele instruiri prin simulare pentru noile sisteme Patriot intr-o garnizoana din Bucuresti

In pregatirea intrarii in serviciul Fortelor Aeriene Romane a sistemului de rachete sol-aer cu bataie mare Patriot, la sediul Regimentului 74 PATRIOT din garnizoana Mihai Bravu a inceput pregatirea operatorilor pe echipamente de instruire prin simulare RT-3 Reconfigurable Table Top Trainer), intrate recent in dotarea unitatii, transmite MApN.

Trotuarele inghetate din Bucuresti s-au transformat in patinoare

Dupa ninsoarea din Capitala, gheata este acum cel mai mare pericol pentru bucuresteni. Trotutuarele s-au tranformat in adevarate patinoare, dupa ce apa provenita de la topierea zapezii a inghetat peste noapte.

Sunt cursuri suspendate in 31 de scoli din Bucuresti din cauza gripei

In 31 de unitati de invatamant din Capitala, cursurile sunt suspendate, marti, 4 februarie, din cauz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )