Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum faci cea mai buna omleta taraneasca. Reteta pe care trebuie neaparat s-o incerci intr-o dimineata

Adevărul Adevărul,
Cum faci cea mai buna omleta taraneasca. Reteta pe care trebuie neaparat s-o incerci intr-o dimineata

Omleta este unul dintre cele mai comune preparate la micul dejun, la prepararea carora puteti folosi fel de fel de combinatii, care mai de care mai colorate si mai savuroase. continuă pe Adevărul

Cum faci cea mai buna ciorba de zarzavat, preparatul care spala grasimea depusa de sarbatori. Secretul mancarii delicioase

Detoxifierea dupa mesele copioase de sarbatori, bogate in grasimi si prajeli, este la indemana oricui. Exista remedii naturale care fac minuni in caz de greata, balonare, indigestie si care stimuleaza tranzitul intestinal. O ciorba acra de zarzavat este cea mai sanatoasa varianta.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam - Specialistii australieni

In urma cu an de zile, Australian Open pleca la drum cu Kerber, Serena si Radwanska drept primele trei favorite. De atunci, multe s-au schimbat: americanca a devenit mama si a declarat forfait la editia din 2018, in timp ce nemtoaica si poloneza inca isi cauta gloria de altadata. Eliberata de presiunea locului unu e lider mondial deja de 14 saptamani), Simona Halep abordeaza intrecerea de la Melbourne cu incredere mai ales dupa titlurile de la Shenzhen - simplu si dublu). Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam, sunt de parere specialistii australieni inainte de startul competitiei de la Melbourne. La masculin, povestea inceputa acum un an continua: Federer si Nadal le dau fanilor inca o data motive sa viseze la o reeditare a ultimului act din 2017. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Kira Hagi, desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards

Fiica lui Hagi este o viitoare stea a Hollywood-ului. Kira a fost desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards, o competitie internationala care recompenseaza actorii de.

Cea mai buna combinatie pentru un colon sanatos

Colonul joaca un rol esential in mentinerea sanatatii organismului tau. Daca faci parte din categoria oamenilor cu o digestie deficitara, alege sa sustii buna functionare a acestui cu ajutorul plantelor. Colonul joaca un rol esential in mentinerea sanatatii organismului tau. Daca faci parte din categoria oamenilor cu o digestie deficitara, alege sa sustii buna functionare a acestui cu ajutorul plantelor.

Cea mai bogata femeie din China si-a marit averea la bursa cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana

Yang Huiyan, cea mai bogata femeie din China, si-a marit averea cu 6,1 miliarde de dolari intr-o saptamana de tranzactii bursiere. Dupa cresterea inregistrata de fondatorul Amazon. com,.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

Cine este cea mai bogata persoana a tuturor timpurilor

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din toate timpurile, averea lui atingand luni 105,1 miliarde de dolari. Astfel, a reusit sa o depaseasca si pe cea a fondatorului Microsoft, Bill.

VIDEO Cea mai riscanta sosea din munti: drumul care taie versantii din Tinutul Padurenilor, afectat de alunecari

Soseaua construita in Tinutul Padurenilor pana la limita judetului Hunedoara cu Caras- Severin se numara printre cele mai riscante drumuri judetene modernizate in ultimii ani, din cauza alunecarilor de teren.

Filarmonica bucuresteana - 150. Cea mai longeviva institutie a tarii!

Stiut este faptul ca Filarmonica bucuresteana este una dintre primele, dintre cele mai vechi institutii de cultura ale tarii. Fapt atestat istoric, a fost infiintata de Eduard Wachmann in urma cu un secol si jumatate, cu doua decenii inainte de inaugurarea somptuosului palat al Ateneului Roman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )