Libnet.ro
UNICEF

13:46

P Cum a fost primit Klaus Iohannis in orasul in care liderii PSD au fost huiduiti la scena deschisa

Hotnews Hotnews,
 P Cum a fost primit Klaus Iohannis in orasul in care liderii PSD au fost huiduiti la scena deschisa

Presedintele Klaus Iohannis, sotia sa Carmen si liderul liberalilor Ludovic Orban au mers la pas prin Iasi, spre Adunarea Regionala a filialelor PNL din Nord-Est. Seful statului a ascultat doleantele iesenilor, discutand, de exemplu, cu reprezentantii asociatiilor care au reclamat faptul ca Guvernul PSD nu a demarat construirea autostrazii Bucuresti-Iasi. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS: Liderii comunitatilor trebuie sa devina parteneri onesti ai cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia conferintei Urban Talks, care a avut loc la Timisoara, in care arata ca tara noastra se afla intr-un context in care predomina proasta guvernare la nivel central si guvernarea in interesul catorva politicieni, el afirmand ca liderii comunitatilor trebuie sa devina din inamici parteneri onesti ai cetatenilor.

Klaus Iohannis, despre amanarea examenului de rezidentiat: Ar fi trebuit sa fie organizat cu cel putin cu o jumatate de an inainte. Nu ti-ar fi rusine PSD! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD in contextul in care examenul de rezidentiat din acest an a fost amanat pe motiv ca, in acest moment, nu exista un ministru al Educatiei.

Klaus Iohannis, critici pentru Ministerul Educatiei: Se produc pe banda rulanta legi incoerente care mai mult strica decat ajuta

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, legile incoerente care au fost adoptate in ultimii ani in domeniul educatiei. Decidentii politici de la centru nu prea au reusit sa se abtina in.

Prima reactie a PSD dupa declaratiile lui Klaus Iohannis de la Iasi: Avem un presedinte care nu e adaptat la ce se intampla in tara

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a avut o prima reactie la Antena 3 in urma atacurilor facute de Klaus Iohannis intr-o declaratie de presa la Iasi. Avem un presedinte care a blocat in.

KLAUS IOHANNIS: Dupa motiunea de cenzura astept implicare totala de la PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul Adunarii regionale a organizatiilor PNL din Regiunea Nord-Est, ca, dupa ce motiunea de cenzura este adoptata de Parlament, trebuie un guvern de tranzitie care sa pregateasca alegerile si bugetul pe anul viitor, el subliniind ca asteapta implicare maximala, totala, eficienta, de buna credinta din partea Partidului National Liberal pentru a trece aceasta perioada de tranzitie.

KLAUS IOHANNIS: Exista un pericol al activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, in cadrul reuniunii Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei, in care subliniaza atasamentul romanilor fata de Uniunea Europeana, insa arata ca exista pericolul activarii discursului intolerant pentru subminarea solidaritatii europene.

Viorica Dancila, atac la adresa lui Klaus Iohannis de Ziua Internationala a Profesorului: Interese politice sau electorale pun intre paranteze munca unei generatii de tineri medici

Premierul Viorica Dancila a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Profesorului, context in care a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Fara a mentiona numele.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Mondiala a Educatiei: La multi ani tuturor celor care se implica pentru ca Romania sa devina o natiune puternica (VIDEO)

Klaus Iohannis a transmis, sambata, la Iasi,un mesaj de Ziua Mondiala a Educatiei si a Profesorilor. Presedintele Romaniei s-a adresat tuturor celor care se implica pentru ca Romania sa devina o.

Klaus Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide. Aceasta nepasare criminala a PSD costa vieti de romani! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la Iasi, despre tragicul accident care s-a produs in judetul Ialomita, soldat cu moartea a zece persoane si ranirea altor sapte. Seful statului a subliniat, in.

Klaus Iohannis, la intalnirea liberalilor de la Iasi: imi doresc foarte mult ca aceasta motiune sa treaca si acest guvern esuat sa pice

Klaus Iohannis participa sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din regiunea Nord-Est, care are loc la Iasi, unde sunt asteptati aproximativ 1. 600 de liberali. Presedintele a declarat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2337 seconds )